Δευτέρα, 05 Φεβρουαρίου 2018 16:13

Το εκπαιδευτικό κέντρο ΥΠΑΡΞΗ, εγκαινιάζει την συνεργασία του με το περιοδικό Dynamicsports.gr και παρέχει ειδικές προσφορές στους συνεργάτες του

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Το εκπαιδευτικό κέντρο ΥΠΑΡΞΗ, εγκαινιάζει την συνεργασία του με το περιοδικό Dynamicsports.gr και παρέχει ειδικές προσφορές στους συνεργάτες του.Το εκπαιδευτικό κέντρο ΥΠΑΡΞΗ, εγκαινιάζει την συνεργασία του με το περιοδικό Dynamicsports.gr και παρέχει ειδικές προσφορές στους συνεργάτες του.

Το κέντρο δια βίου μάθησης 1 «ΥΠΑΡΞΗ», δημιουργήθηκε από την Ελληνική εταιρία φιλοσοφίας, ψυχολογίας και έρευνας ( ΕΛ.Ε.ΦΙ.Ψ.Ε) με σκοπό, την επαγγελματική εκπαίδευση των σπουδαστών στους κάτωθι κλάδους : α) σπουδές δυναμικών επαγγελμάτων και β) σπουδές ψυχολογίας και ψυχοθεραπείας.
Το κέντρο Ύπαρξη στελεχώνουν διακεκριμένοι καθηγητές με πολυετή εμπειρία, σε ελληνικά και ξένα κολλέγια και πανεπιστήμια και στόχος του είναι, η σε βάθος καλλιέργεια και γνώση των κάτωθι επαγγελμάτων :

1) Ιδιωτικός ερευνητής
2) Σωματοφύλακας
3) Εκπαιδευτής αυτοάμυνας


Τα μαθήματα γίνονται σε εντατικούς κύκλους και στο τέλος κάθε εκπαιδευτικού κύκλου, παρέχεται βεβαίωση παρακολούθησης. Μετά το πέρας των απαιτούμενων κύκλων εκπαίδευσης, οι σπουδαστές συμμετέχουν στις τελικές εξετάσεις και εκπονούν πτυχιακή εργασία, προκειμένου να αποκτήσουν το δίπλωμα της ειδικότητας σπουδών.
Οι απόφοιτοι έχουν συνεχή στήριξη και καθοδήγηση, μετά την αποφοίτηση τους, σε όλα τα βήματα της καριέρας τους.

Για πληροφορίες επικοινωνήστε με το e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και το τηλέφωνο : 2103388044 ή επισκεφτείτε την ιστοσελίδα :
www.yparxi.edu.gr
Με εκτίμηση
Γιάννης Λαιμοδέτης
Υπεύθυνος εκπαίδευσης

Διαβάστηκε 675 φορές