Κυριακή, 26 Αυγούστου 2018 17:50

Σε καμπ στη Λιθουανία συμμετείχαν οι Τσεκερίδης και Κεσίδης

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σε καμπ στη Λιθουανία συμμετείχαν οι Τσεκερίδης και ΚεσίδηςΣε ένα πολύ δυνατό καμπ στη Λιθουανία συμμετείχε ο Δημήτρης Τσεκερίδης και ο Λαοκράτης Κεσίδης. Οι δύο Ελληνες παλαιστές μαζί με τον ομοσπονδιακό τεχνικό Παναγιώτη Χεριστανίδη έβαλαν τις βάσεις ενόψει των δύσκολων και απαιτητικών υποχρεώσεων.

Στο καμπ συμμετείχαν Ολυμπιονίκες, παγκόσμιοι πρωταθλητές και πρωταθλητές Ευρώπης κι έδωσαν την ευκαιρία στους δύο παλαιστές μας να προπονηθούν απέναντι σε κορυφαίους αθλητές. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Παναγιώτης Χεριστανίδης έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από τις συνθήκες της προετοιμασίες

«Ηταν πολύ ιδανική η προετοιμασία. Μέναμε δίπλα στο στάδιο και η διατροφή ήταν εξαιρετική. Από άποψη ανταγωνισμού η προετοιμασία ήταν πάρα πολύ δυνατή. Συμμετείχαν 60 αθλητές από 10 χώρες» τόνισε αρχικά ο ομοσπονδιακός τεχνικός και πρόσθεσε: «Στα 87 και 97 κιλά είχαν 8 αθλητές σε κάθε κατηγορία. Αθλητές υψηλού επιπέδου με μετάλλια στους Ολυμπιακούς Αγώνες και σε Παγκόσμια και Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Η ομοσπονδία προσπαθεί σκληρά για να στέλνει τους αθλητές σε προετοιμασίες στο εξωτερικό. Μακάρι να ακολουθήσουν κι άλλα παρόμοια καμπ, γιατί οι αθλητές μας έχουν μεγάλο όφελος».

ΠΗΓΗ: Ε.Ο.Φ.Π.

Διαβάστηκε 810 φορές