Πέμπτη, 07 Φεβρουαρίου 2019 16:27

Σεμινάριο Αυτοάμυνας σε ευπαθείς ομάδες και άτομα με ειδικές ανάγκες

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

sem auto

Το Σάββατο 20 και Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2018 η Ακαδημία Πολεμικών τεχνών και Αυτοάμυνας Αυτοπροστασίας Περιστερίου, προσκλήθηκε να εισηγηθεί σε σεμινάριο με θέμα την Αυτοάμυνα σε ευπαθείς ομάδες και άτομα με ειδικές ανάγκες. Εισηγητής της Ακαδημίας, ο οποίος προσφέρει εθελοντικά τις γνώσεις του, ήταν ο κ. Απατζής Θεόδωρος, μέλος του Δ.Σ. και εκπρόσωπος του συστήματος Koei Kan Karate do Ελλάδας, εκπαιδευτής ΕΛ.ΑΣ και εκπαιδευτής ΑΜΕΑ της IKKAIDO. Στο σεμινάριο συμμετείχαν επίσης και μέλη της ακαδημίας.


Διοργανωτές του εκπαιδευτικού προγράμματος ήταν το Ινστιτούτο Διαχείρισης Ανθρωπογενών και Φυσικών Καταστροφών (ΙΔΑΦΚ) και η Ομάδα Αντιμετώπισης Εκτάκτων Αναγκών Γλυφάδας, με την υποστήριξη της Ένωσης Πτυχιούχων Αξιωματικών και Υπαξιωματικών του Πυροσβεστικού Σώματος και πολλών άλλων φορέων. Σκοπός του σεμιναρίου ήταν η ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΝΤΑΞΗ ΤΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ.
Η θεωρητική εκπαίδευση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δημαρχείου Γλυφάδας, ενώ η πρακτική εκπαίδευση στην παραλία Γλυφάδας.

 

Διαβάστηκε 841 φορές