Δευτέρα, 31 Δεκεμβρίου 2018 08:08

Επίσημες αφίσες του ICEMAN FIGHT NIGHT και ο αντίπαλος του Περιστεριώτη Ζαφείρη Κωτσάκη

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΑΦΙΣΕΣ ΤΟΥ ICEMAN FIGHT NIGHT ΚΑΙ Ο ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΩΤΗ ΖΑΦΕΙΡΗ ΚΩΤΣΑΚΗΔυνατές αναμετρήσεις ανακοινώνονται μαζί με τις επίσημες αφίσες της διοργάνωσης ICEMAN Fight Night που θα γίνει στις 2 Μαρτίου στο Ολυμπιακό κέντρο πυγμαχίας «Γ. Στεφανόπουλος» στο Περιστέρι. Ο Περιστεριώτης Ζαφείρης Κωτσάκης θα αντιμετωπίσει στο main event της βραδιάς, τον ολλανδοαναθρεμένο μαροκινό Belzaham Mohamed, που φέτος στέφθηκε πρωταθλητής νέων της IFMA στην Ολλανδία, για τον παγκόσμιο τίτλο της WKF.

ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΑΦΙΣΕΣ ΤΟΥ ICEMAN FIGHT NIGHT ΚΑΙ Ο ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΩΤΗ ΖΑΦΕΙΡΗ ΚΩΤΣΑΚΗΟ Ηλιώτης αθλητής και κάτοχος ευρωπαϊκού τίτλου της WKF Δημήτρης Μάλιαρης θα αντιμετωπίσει στο co main event της βραδιάς, τον Βέλγο El Harrak Sabir στην σούπερ βαριά κατηγορία για τον ευρωπαϊκό τίτλο της WKF. Στην βαριά κατηγορία θα βρεθούν αντιμέτωποι και ο Λαρισαίος Μιχάλης Καραμουσκέτας που προπονείται στην σχολή του Χρύσανθου Στοικίδη και ο Πειραιώτης Γιώργος Μπινιάρης που προπονείται στην σχολή του Τάκη Σαραντίτη.

ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΑΦΙΣΕΣ ΤΟΥ ICEMAN FIGHT NIGHT ΚΑΙ Ο ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΩΤΗ ΖΑΦΕΙΡΗ ΚΩΤΣΑΚΗΣτην ίδια βραδυά αγωνίζονται γνωστά ονόματα του εγχώριου Kick Boxing, έχουν κληθεί ξένοι αθλητές και σίγουρα θα πρωταγωνιστήσουν τίτλοι και ζώνες της WKF στην πρώτη διοργάνωση ICEMAN Fight Night που έρχεται στις 2 Μαρτίου για να μείνει.

Διαβάστηκε 1173 φορές