Σάββατο, 01 Δεκεμβρίου 2018 08:55

Μεγάλη Επιτυχία στο Αγωνιστικό Σεμινάριο KYOKUSHIN KARATE στον Βόλο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ KYOKUSHIN KARATE ΣΤΟΝ ΒΟΛΟΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΦΗΜΗΣ ΑΛΕΧΑΝΔΡΟ ΝΑΒΑΡΟ – Ο ΥΠΕΡΑΘΛΗΤΗΣ ΤΟΥ KYOKUSHIN ΔΙΔΑΞΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 24 ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 25 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2018.

Πιο αναλυτικά στα πλαίσια της διάδοσης και ανάπτυξης του δυναμικού πλήρους επαφής Kyokushin Karate, ο Εκπρόσωπος της Μητρικής Παγκόσμιας Οργάνωσης Ι.Κ.Ο (International Kyokushinkai Karate)της χώρας μας κ. Ιωάννης Στεφάνου έφερε στην Ελλάδα και ιδιαίτερα στην Πόλη μας για πρώτη φορά μια από τις μορφές του Παγκόσμιου Χώρου του Kyokushinkai Karate τον δημοφιλή και υπέρ αθλητή Ισπανό Sensei Alejandro Navarro. Αυτός ο μεγάλος Πρωταθλητής έχει την Παγκόσμια εκτίμηση δεκάδων εκατομμυρίων αθλητών του Kyokushin και όχι μόνο, διότι εδώ και 20 περίπου χρόνια κατορθώνει να βρίσκεται στην 1η δεκάδα των Παγκόσμιων αθλητών πετυχαίνοντας δεκάδες Ευρωπαϊκές, Διεθνής και Παγκόσμιες διακρίσεις.

ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ KYOKUSHIN KARATE ΣΤΟΝ ΒΟΛΟΣήμερα στα 42 του χρόνια θεωρείται ο μακροβιότερος αθλητής του Kyokushin με το μεγαλύτερο βιογραφικό επιτυχιών. Αυτή την Παγκόσμια μορφή είχαν την ευκαιρία όλοι συμμετέχοντες αθλητές και αθλήτριες να γνωρίσουν από κοντά και να προπονηθούν μαζί του, διδασκόμενοι από την τεράστια αγωνιστική του εμπειρία και τα μυστικά τεχνάσματα του δικού του προσωπικού στυλ που εδώ και δύο δεκαετίες τον κρατούν στην πρώτη Παγκόσμια δεκάδα. Ο Sensei Αλεχανδρο Ναβάρο είναι προσωπικός φίλος τόσο του Αρχηγού & Εκπροσώπου κ. Ιωάννη Στεφάνου από παλιά όσο και του δικού μας Πρωταθλητή Μάριου Στεφάνου όπου τα τελευταία 4 χρόνια αγωνίζονται στα ίδια πρωταθλήματα και διακρίνονται. Το πρόγραμμα του αγωνιστικού σεμιναρίου έγινε σε 3 περιόδους, το Σάββατο 24 Νοεμβρίου 09:00 – 11:00 το πρωί στις εγκαταστάσεις του Ε.Α.Κ Βόλου, το απόγευμα στο Νέο Κλειστό της Αγριάς Βόλου 18:30 – 20:30 και την Κυριακή 10:00 – 12:00 το πρωί στο Κλειστό της Αγριάς Βόλου. Την Κυριακή 25 Νοεμβρίου κατά την διάρκεια της τρίτης περιόδου του σεμιναρίου διεξήχθησαν τεστ πρόκρισης των αθλητών/τριών όλων των ηλικιών και κατηγοριών στο (Κούμιτε) ώστε να συγκροτηθεί η Ελληνική Ομάδα που θα εκπροσωπήσει την Χώρα μας στο 7ο Βαλκανικό Πρωτάθλημα του Kyokushinkai Karate το οποίο θα διεξαχθεί στον Βόλο στις 23 – 24 Μαρτίου 2019. Όλοι οι συμμετέχοντες πήραν μετάλλιο και δίπλωμα υπογεγραμμένο από τον Sensei Alejandro Navarro και είχαν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν μαζί του.
Κατενθουσιασμένοι έμειναν τόσο όλοι οι συμμετέχοντες αθλητές/τριες όσο οι γονείς και φίλοι του Kyokushin, από την διδασκαλία του Παγκόσμιου πολυνίκη Sensei Alejandro Navarro, ο οποίος παρουσίασε ένα δυναμικό πρόγραμμα τεχνικών αγώνων αλλά και ενδυνάμωσης του σώματος κατά την περίοδο της αγωνιστικής προετοιμασίας. Αξίζει να αναφέρουμε ότι αυτός ο μεγάλος αθλητής γοήτευσε όχι μόνο για την τεχνική του κατάρτιση αλλά και για το ήθος και την απλότητά του. Βέβαια Πρωταθλητές με την αγωνιστική εμπειρία του Alejandro Navarro σπανίζουν και είναι πολύ μικρό διάστημα εκπαίδευσης μαζί του αυτές οι τρεις προπονήσεις, γι ‘αυτό είναι βέβαιο ότι ο κ. Γιάννης Στεφάνου θα ξαναφέρει αυτόν τον αθλητή, διότι έχουμε να διδαχθούμε πολλά ακόμα από την τεράστια αγωνιστική εμπειρία του.
ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ KYOKUSHIN KARATE ΣΤΟΝ ΒΟΛΟΟι διοργανωτές του αγωνιστικού σεμιναρίου ευχαριστούν και συγχαίρουν όλους τους προπονητές και τους αθλητές που έλαβαν μέρος και ιδιαίτερα αυτούς που ταξίδεψαν από άλλες πόλεις, τον κ. Παναγιώτη Αντωνίου από την Αθήνα, τον κ. Χρήστο Παύλο από την Αθήνα, τον κ. Μιχάλη Σηφάκη από το Ηράκλειο Κρήτης, τον κ. Φώτη Σκούζη από την Ναύπακτο, τον κ. Χρήστο Καραγεώργο από την Καλαμπάκα και τους προπονητές Δημήτρη Δημάκη και Ελένη Γεωργιάδου από την Ν. Ιωνία. Το αγωνιστικό σεμινάριο τίμησε με την Παρουσία του ο Πρόεδρος Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ κ. Γεώργιος Βλιώρας ο οποίος συγχάρηκε τους διοργανωτές και τους συμμετέχοντες, καλωσόρισε τους Συλλόγους των άλλων Πόλεων στον Βόλο και ενημέρωσε ότι η Δημοτική Αρχή θα είναι πάντα στο πλευρό αυτών των διοργανώσεων που προάγουν μέσω του αθλητισμού την διαπαιδαγώγηση καλλιεργώντας το ήθος, την πειθαρχία, τον αυτοέλεγχο και τον σεβασμό. Στην συνέχεια ο Σύλλογος Kyokushinkai Karate Βόλου μέσω του προπονητή κ. Ιωάννη Στεφάνου βράβευσε με τιμητική πλακέτα τον κ. Γεώργιο Βλιώρα για την Προσφορά του στο άθλημα του Καράτε. Ο Σύλλογος Kyokushin Karate Βόλου και οι διοργανωτές Ιωάννης & Μάριος Στεφάνου ευχαριστούν θερμά τον Πρόεδρο του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ κ. Γεώργιο Βλιώρα για την παραχώρηση των αθλητικών χώρων, την Βολιώτικη Βιομηχανία Αναψυκτικών και Χυμών Ε.Ψ.Α Α.Ε για την παραχώρηση χυμών προς τους συμμετέχοντες αθλητές, όλους τους γονείς των αθλητών που έδωσαν το παρόν στις προπονήσεις και τίμησαν με την παρουσία τους το σεμινάριο καθώς και την λέσχη Εθελοντών Βόλου, ειδικά τον κ. Πέτρο Γαβαλά για την Ιατρική κάλυψη του αγωνιστικού σεμιναρίου!

Διαβάστηκε 200 φορές