Σάββατο, 09 Μαρτίου 2019 10:22

Το "7ο Kyokushin Open Matsui Cup" στις 23 Μαρτίου στον Βόλο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

7ο Kyokushin Open Matsui CupΔελτίο τύπου

Το 7ο Kyokushin Open Matsui Cup διοργανώνει ο αρχηγός και εκπρόσωπος του συστήματος στη χώρα μας κος Ιωάννης Στεφάνου, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας και του Δήμου Βόλου. Το εν λόγο πρωτάθλημα θα διεξαχθεί στην πόλη μας το Σάββατο 23 Μαρτίου στις αθλητικές εγκαταστάσεις του κλειστού γυμναστηρίου Ν. Ιωνίας.

Οι περίπου 300 αθλητές και οι αθλήτριες που θα λάβουν μέρος από 7 Βαλκανικές Χώρες Ελλάδα, Βουλγαρία, Ρουμανία, Σερβία, Μοντενέγκρο, Τουρκία, Αλβανία, θα αγωνιστούν στα ΚΑΤΑ (σύνολο τεχνικών με υποτιθέμενους αντίπαλους) και στο δυναμικό Νοκ Ντάουν Κούμιτε του Kyokushinkai karate σε κατηγορίες κιλών σύμφωνα με τους κανονισμούς της παγκόσμιας οργάνωσης Ι.Κ.Ο (International Kyokushinkaikan Organization). Επίσημος προσκεκλημένος του Πρωταθλήματος θα είναι ο Παγκοσμίου Φήμης Ιάπωνας Δάσκαλος Shihan Tsutomu Wakiuchi 7 Dan, ο οποίος θα διδάξει σε αγωνιστικό σεμινάριο την Κυριακή 24 Μαρτίου στο Κλειστό Γυμναστήριο Ν. Ιωνίας!

Ο εκπρόσωπος κος Ιωάννης Στεφάνου κατά την επίσημη τελετή έναρξης του πρωταθλήματος όπου θα γίνει παρέλαση των ομάδων θα βραβεύσει με τιμητική πλακέτα όλους τους Αρχηγούς Εκπροσώπους των Βαλκανικών κρατών καθώς και τους χορηγούς που συνέβαλλαν με την ευγενική χορηγία τους να πραγματοποιηθεί το πρωτάθλημα στην πόλη μας!

Τέλος, τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Συλλόγου μας και ο Εκπρόσωπος του Kyokushin της Χώρας μας κ. Ιωάννης Στεφάνου, καλούν τους συμπολίτες μας να δώσουν το παρών στους αγώνες το Σάββατο 23 Μαρτίου στο κλειστό γυμναστήριο Ν. Ιωνίας στις 10.30 π.μ. να στηρίξουν και να θαυμάσουν τους αθλητές της διοργάνωσης!

Διαβάστηκε 116 φορές