Σάββατο, 08 Ιουνίου 2019 15:13

Επίσημο Σεμινάριο iGLA (IFMA)

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Επίσημο Σεμινάριο iGLA (IFMA) Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Μουάιτάι (Π.Ο.Μ.) στα πλαίσια ενημέρωσης και κατάρτισης των εκπαιδευτών της, ολοκληρώνει τον εκπαιδευτικό κύκλο σεμιναρίων μέσω του συστήματος iGLA Muaythai Education System, το οποίο αποτελεί το μοναδικό αναγνωρισμένο σύστημα εκμάθησης και πιστοποίησης διεθνών βαθμών Khan από την IFMA (Παγκόσμια Ομοσπονδία αναγνωρισμένη από τη Δ.Ο.Ε.) και από την Π.Ο.Μ., (μοναδική αναγνωρισμένη Ομοσπονδία για το άθλημα του Μουάιτάι στην Ελλάδα από τη Γ.Γ.Α).

To iGLA Muaythai Education System είναι η τελευταία ανάπτυξη και επέκταση του Project Muaythai iGLA που έχει σκοπό να συμπληρώσει τους εκπαιδευτές, ώστε να διδάξουν και να εκπαιδεύσουν τους μαθητές τους σωστά και να καθοριστεί ένα πρότυπο εκπαίδευσης (εκπαιδευτική ύλη) το οποίο ήδη έχουν υιοθετήσει τα μέλη-ομοσπονδίες της IFMA παγκοσμίως ως εργαλείο καθοδήγησης για την κατάρτιση των μαθητών τους με απλότητα και ευκολία. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε αναλυτικά στην σελίδα www.imaes.net .

Το εκπαιδευτικό σεμινάριο θα έχει διάρκεια 5 ημερών και θα λάβει χώρα από την Παρασκευή 28 Ιουνίου έως και την Τρίτη 2 Ιουλίου στην Αθήνα, θα περιλαμβάνει τόσο θεωρητικό όσο και πρακτικό μέρος. Εισηγητές θα είναι οι επίσημοι εκπαιδευτές αναγνωρισμένοι από την IFMA, εξουσιοδοτημένοι στο νέο σύστημα iGLA Muaythai Education System και πιστοποιημένοι από το κράτος της Ταϊλάνδης, δάσκαλοι του αθλήματος Master Somnuek Traisutti και Ajarn Sawaeng Thaweekon. Την πρώτη, δε, ημέρα θα υπάρξει δίωρη ενημέρωση – επιμόρφωση στο υπολογιστικό σύστημα iMAES από τον αρμόδιο της IFMA, Andrew Scott.

ΠΗΓΗ: Π.Ο.Μ.

Διαβάστηκε 800 φορές