Κυριακή, 24 Φεβρουαρίου 2019 11:33

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΗΜΕΡΙΔΑ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ & ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ, ΕΛΛΑΝΟΔΙΚΩΝ & ΑΘΛΗΤΩΝ 18+ SPORT'S CLUB ΛΟΥΤΡΑΚΙ

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

hmerida pagkratio 2

Πανελλήνια Ημερίδα - Σεμινάριο Προπονητών - Ελλανοδικων & Αθλητών 18 ετών και άνω, πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα της Ομοσπονδίας Παγκρατίου Αθλήματος, στο Sport's Club στο Λουτράκι στις 16 & 17 Φεβρουαρίου 2019.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε επιμόρφωση εκτός των Εναγώνιων Νόμων (Διαιτησία), και σε όλα τα αγωνίσματα του Παγκρατίου, δηλ. "ΑΓΩΝ ΗΜΙΕΠΑΦΗΣ" - "ΠΑΛΑΙΣΜΑΤΑ" - "ΠΟΛΥΔΑΜΑΣ" - "ΑΓΩΝ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ" - "ΚΑΤΩ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟ" - "ΠΥΞ ΛΑΞ " & "ΠΛΗΡΗΣ ΑΓΩΝ".

Και την πρώτη και την δεύτερη μέρα, δίδαξαν αλλά και διδάχθηκαν καταξιωμένοι και διακεκριμένοι Έλληνες και ξένοι προπονητές όπως επίσης και ο Θρύλος του Μ.Μ.Α. 2 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής , ο Βραζιλιάνος "Antonio Rodrigo Nogueira" μαζί με τηλεοπτικό κανάλι από την Βραζιλία για την καταγραφή του Παγκρατίου Αθλήματος και την παρουσίασή του στην χώρα του.

Το διήμερο σεμινάριο τελείωσε γεμάτο κούραση μιας και οι ώρες ήταν πολλές, αλλά οι παρευρισκόμενοι έφυγαν γεμάτοι από γνώση και με τον Antonio Rodrigo Nogueira κατενθουσιασμένο επιβεβαιώνοντας ότι η συνεργασία του με το Παγκράτιο "μόλις άρχισε"!!!!

Οι προπονητές που δίδαξαν με τυχαία σειρά ήταν, ο Εθνικός Προπονητής Παγκρατίου της Ιταλίας "Pietro Amedola", ο Εθνικός Προπονητής Παγκρατίου της Ρωσίας "Terentyev Andrey", ο Εθνικός Προπονητής Παγκρατίου της Ρουμανίας "Gojocaru Gheorghe", ο Βραζιλιάνος και Θρύλος του Μ.Μ.Α. 2 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής "Antonio Rodrigo Nogueira", ο Ομοσπονδιακός Προπονητής Ελλάδος "Λάγγης Ιωάννης" και οι Προπονητές του Παγκρατίου Φελλούρης Ιωάννης, Πασχαλίδης Γεώργιος, Φωτιάδης Χαράλαμπος, Καρμίρης Παναγιώτης, Ζαφειριάδης Κωνσταντίνος και Γρίβας Ιωάννης.

Στο σεμινάριο οι συμμετοχές ήταν κατά 50% πάνω από τις αναμενόμενες και αυτό δείχνει την καλή δουλειά, θέληση και ενδιαφέρον των αθλητών όχι μόνο της Ελλάδος αλλά και από το εξωτερικό μιας και παρευρίσκοντο και τα μέλη εκτός Ελλάδος που προαναφέραμε, αλλά και από Κύπρο.

Το αποκορύφωμα της επιτυχίας του σεμιναρίου όμως ήταν ότι μετά από έρευνα που έκανε μόνος του και μετά από επικοινωνία με την Ομοσπονδία Παγκρατίου Αθλήματος, μας επισκέφτηκε από την Προέδρου της Νιγηριανής Ομοσπονδίας Παγκρατίου "Inyang Usen" ο οποίος είναι αστυνομικός στο επάγγελμα και διατηρεί σύλλογο στην τέχνη του Judo στην χώρα του, με σκοπό γνωριμίας με το Παγκράτιο και την ένταξή τους στο Άθλημα.

Ευχόμαστε ότι καλύτερο στην Ομοσπονδία Παγκρατίου Αθλήματος, όχι μόνο γιατί πρεσβεύει ένα καθαρά Ελληνικό (Άθλημα - Πολεμική Τέχνη), όχι μόνο γιατί είναι η πρώτη καταγεγραμμένη και Ιστορικά τεκμηριωμένη Πολεμική Τέχνη στον κόσμο (αποδεκτή από όλο τον κόσμο των πολεμικών τεχνών και μη), αλλά επειδή είναι έμπρακτα αποδεδειγμένα η πιο πλήρης από όλες.

Αφού απονεμήθηκαν τα διπλώματα συμμετοχής σε όλους τους παρευρισκόμενους από τον Γεν. Γραμματέα του Παγκρατίου Κο Κανελλόπουλο Παναγιώτη, ευχήθηκαν εις το επανιδείν και αναχώρησε ο καθ' ένας για την πόλη του και την χώρα του.
ΚΑΨΑΛΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

hmerida-pagkratio-2.jpghmerida-pagkratio-1.jpg

Διαβάστηκε 953 φορές