Τρίτη, 08 Ιανουαρίου 2019 13:14

Ελληνική Ομοσπονδία Πυγμαχίας: Ανακοίνωση Σχολής Προπονητών ΑΙΒΑ για 1 Αστέρι

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΧΟΛΗΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΑΙΒΑ για 1 ΑΣΤΕΡΙ:Στη Μάλτα θα διεξάγει η EUBC, σχολή προπονητών ΑΙΒΑ ενός (1) αστεριού από 23 έως 31 Ιανουαρίου.

Λόγο των περιορισμένων θέσεων καλούνται όλοι οι ενδιαφερόμενοι πιστοποιημένοι προπονητές να αποστείλουν αίτημα συμμετοχής, ψηφιακή φωτογραφία προσώπου όπως και ψηφιακό αντίγραφο διαβατηρίου μέχρι την Παρασκευή 11 Ιανουαρίου στο email της ΕΟΠ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

 

Το κόστος διαμονής/ διατροφής/μετακίνησης και δίδακτρα σχολής, βαρύνουν αποκλειστικά τον συμμετέχοντα προπονητή και ανέρχονται στα 1000 ευρώ σε μονόκλινο, 700 ευρώ σε δίκλινο και (250 ευρώ, μόνο για δίδακτρα και διατροφή), τα οποία θα πρέπει να καταβληθούν προκαταβολικά μέχρι τη Τρίτη 15/1. Επίσης η εξεύρεση αεροπορικών εισιτηρίων είναι αποκλειστική ευθύνη του ενδιαφερόμενου με μόνη υποχρέωση τη γνωστοποίηση λεπτομερειών πτήσεων στην ΕΟΠ.

Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά ημερολογιακής προτεραιότητας.

Διαβάστηκε 170 φορές