Τετάρτη, 13 Μαρτίου 2019 18:28

"Έγραψαν" οι αθλητές του Α.Σ. Ελληνο-Ιαπωνική Ακαδημία Καράτε «Τατσούο Σουζούκι» στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα καράτε Εφήβων-Νεανίδων και στο Κύπελλο U21 & U14

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα καράτε Εφήβων-Νεανίδων και στο Κύπελλο U21 & U14Σαββατοκύριακο αγώνων για την Ελληνο-Ιαπωνική Ακαδημία Καράτε «Τατσούο Σουζούκι», η οποία συμμετείχε με 12 αθλητές στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα καράτε Εφήβων-Νεανίδων και στο Κύπελλο U21 & U14.

στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα καράτε Εφήβων-Νεανίδων και στο Κύπελλο U21 & U14 Οι αθλητές της Ακαδημίας Καράτε συμμετείχαν σε ένα πολύ δύσκολο και απαιτητικό Πρωτάθλημα, με εξαιρετικές επιδόσεις. Συνολικά οι αθλητές της σχολής έλαβαν 4 μετάλλια στις κατηγορίες: kumite Νεανίδων -54κ Φιλιώ Κουρή χρυσό μετάλλιο, kumite Εφήβων -52κ Σπύρος Βαζαίος ασημένιο μετάλλιο, Βασίλειος Βρούτσης U21 -75κ χρυσό μετάλλιο, Αποστόλης Γαρός -75κ χάλκινο μετάλλιο.

στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα καράτε Εφήβων-Νεανίδων και στο Κύπελλο U21 & U14Η συμμετοχή όλων των αθλητών της Ελληνο-Ιαπωνικής Ακαδημίας Καράτε «Τάτσουο Σουζούκι» ήταν όπως κάθε φορά εντυπωσιακή, με πάθος και ευγενή αθλητική άμιλλα. Συγχαρητήρια σε όλο το προπονητικό team και στους αθλητές της Ακαδημίας.

 

 

 

 

Διαβάστηκε 197 φορές
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προαγωγικές Εξετάσεις ζωνών στον Α.Σ. ΔΙΟΓΕΝΗΣ