Εκτύπωση

Επικοινωνία

Τζουμαγιάς 57
Περιστέρι
Αττική
12131
6946324060
www.facebook.com/KoeiKanAcademy/

Πληροφορίες

Περιγραφή

Η Ακαδημία Πολεμικών Τεχνών και Αυτοάμυνας-Αυτοπροστασίας Περιστερίου είναι ένας χώρος άθλησης, υγείας και ευεξίας που βρίσκεται στην οδό Τζουμαγιάς 57 στο Περιστέρι.

• Διδάσκουμε την ανάπτυξη και την πρόοδο τόσο του πνεύματος όσο και του σώματος μέσα απο τις πολεμικές τέχνες, την φιλοσοφία και την νοοτροπία τους.
• Προσπαθούμε να αναδείξουμε τις δυνατότητες του καθενός μέσα απο τις μεθόδους διδασκαλίας μας.
• Διαμορφώνονται τμήματα για παιδιά με σκοπό την ενίσχυση της αυτοπεποίθησής τους καθώς επίσης της συνεργασίας μεταξύ τους, την πειθαρχεία, το ένστικτο της αυτοπροστασίας και της ασφάλειας.
Η αυτοπεποίθηση, ο αυτοσεβασμός, η αυτοκυριαρχεία, η πειθαρχεία, η αυτοσυγκράτηση, η εγρήγορση είναι εφόδια για μια ολόκληρη ζωή.

Ασκούμαστε στο καράτε και το ju-jitsu καθώς υπάρχουν τμήματα Krav Maga και αυτοάμυνας πολιτών.
Λειτουργούν ήδη τμήματα: junior, παιδικό, εφηβικό, ενηλίκων, αυτοάμυνας, ένστολων, αγωνιστικό καθώς επίσης και τμήμα για ΑμεΑ.
ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΑΜΥΝΑΣ-ΑΥΤΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΑΜΥΝΑΣ-ΑΥΤΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΑΜΥΝΑΣ-ΑΥΤΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΑΜΥΝΑΣ-ΑΥΤΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΑΜΥΝΑΣ-ΑΥΤΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΑΜΥΝΑΣ-ΑΥΤΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΑΜΥΝΑΣ-ΑΥΤΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΑΜΥΝΑΣ-ΑΥΤΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΑΜΥΝΑΣ-ΑΥΤΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ