Κυριακή, 16 Σεπτεμβρίου 2018 14:35

Αθλητικός Σύλλογος Ηλιούπολης «ΑΝΕΜΟΣ» Κύριο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ανεμος ηλιουποληΤο Σαολίν Κουνγκ Φου με τον Σιφού Κατακαλαίο Δημήτρη βρίσκεται στην Ηλιούπολη από το 1994. Για 25 χρόνια, διδάσκουμε το Παραδοσιακό Σαολίν Κουνγκ Φου, της γενεαλογίας του Σι Γιαν Τζουό, ενώ από το 2010, ο σύλλογος συνεργάζεται στενά με Ελληνικό Πολιτιστικό Κέντρο Σαολίν - ΕΠΟΚΕΣ. Είναι επίσης μέλος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γουσού Κουνγκ Φου, του Κέντρου Έρευνας Πολεμικών Τεχνών και Πολιτισμού του Τσανγκτσούν και της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Σαολίν.

Αθλητικός Σύλλογος Ηλιούπολης «ΑΝΕΜΟΣ» Σαολίν Κουνγκ Φου
Ο σύλλογος δραστηριοποιείται στις πολεμικές τέχνες του Σαολίν. Στόχος μας είναι η ορθή και ολοκληρωμένη εκμάθηση της παραδοσιακής πολεμικής τέχνης του Σαολίν Κουνγκ Φου, μέσα από το Πρόγραμμα Σπουδών του Σωματείου.

Αθλητικός Σύλλογος Ηλιούπολης «ΑΝΕΜΟΣ»Σαντά - Τσινγκντά
Στο Α.Σ. Άνεμο λειτουργούν επίσης τμήματα Σαντά - Τσινγκντά. Το Σαντά είναι μαχητικό άθλημα πλήρους επαφής και το Τσινγκντά ελαφριάς επαφής. Περιλαμβάνει γροθιές, λακτίσματα, πάλη, ανατροπές και ρίψεις. Είναι ρεαλιστικό, πρακτικό, κατάλληλα προσαρμοσμένο για τη δύσκολη εποχή που διανύουμε.

Τσεν Τάι Τζι Τσουάν
Το Τάι Τζι Τσουάν στο σωματείο μας δεν διδάσκεται μόνο σαν θεραπευτική, διαλογιστική τέχνη, αποκομμένη από τον μαχητικό της χαρακτήρα, αλλά σαν ολοκληρωμένη πολεμική τέχνη, προερχόμενη από το ναό Σαολίν.

Αθλητικός Σύλλογος Ηλιούπολης «ΑΝΕΜΟΣ» Υπεύθυνος συλλόγου είναι ο δάσκαλος του ΕΠΟΚΕΣ Κατακαλαίος Δημήτρης, αναγνωρισμένος με 6ο Ντουάν από την Ομοσπονδία Γου Σου - Κουνγκ Φου,
το ναό Σαολίν του Σονγκσάν
την Κρατική Λαϊκή Ακαδημία Γου Σου της Λούογιαν
την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Σαολίν
το Κέντρο Έρευνας Πολεμικών Τεχνών και Πολιτισμού του Τσανγκτσούν

Αθλητικός Σύλλογος Ηλιούπολης «ΑΝΕΜΟΣ» Εκπαιδεύτρια του σωματείου είναι η Σιφού Αντωνίου Έφη, επίσημα διαπιστευμένη δασκάλα πολεμικών τεχνών του ΕΠΟΚΕΣ,
αναγνωρισμένη με 6ο Ντουάν από την Ομοσπονδία Γου Σου - Κουνγκ Φου,
το ναό Σαολίν του Σονγκσάν
την Κρατική Λαϊκή Ακαδημία Γου Σου της Λούογιαν
την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Σαολίν
το Κέντρο Έρευνας Πολεμικών Τεχνών και Πολιτισμού του Τσανγκτσούν

Αθλητικός Σύλλογος Ηλιούπολης «ΑΝΕΜΟΣ»
Γραβιάς 5 στην Ηλιούπολη
Πληροφορίες 690 650 5860

 

Διαβάστηκε 552 φορές