Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 11 Φεβρουαρίου 2021 09:26

O Πύρρος Δήμας υποψήφιος Πρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Αρσης Βαρών

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

dimas11221Την απόφασή του να διεκδικήσει την προεδρία της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Αρσης Βαρών (IWF) ανακοίνωσε ο Πύρρος Δήμας. Ο τέσσερις φορές Ολυμπιονίκης θα είναι ένας από τους 11 υποψήφιους που θα διεκδικήσουν την προεδρία στις εκλογές της 26ης και 27ης Μαρτίου.

Ο Πύρρος Δήμας είναι μέλος της εκτελεστικής επιτροπής της IWF και συνυποψήφιοι του θα είναι ο Κινέζος Τζίνκιανγκ Ζου, η Φινλανδή Καρολίνα Λούνταλ, ο Βρετανός Μάικλ Αϊράνι, ο Ιρανός Αλί Μοραντί, ο Ιρακινός Μοχάμεντ Τζαλούντ, ο Ζανάτ Τουσουπμπέκοφ από το Καζακστάν, ο Στίαν Γκρίμσεθ από τη Νορβηγία, ο Ρουμάνος Νίκου Βλαντ και η Αμερικανίδα Ούρσουλα Παπανδρέα.

Παράλληλα ο Πύρρος Δήμας είναι υποψήφιος και για τη θέση του αντιπροέδρου (αν δεν εκλεγεί πρόεδρος) καθώς και για μέλος του εκτελεστικού συμβουλίου

 

Διαβάστηκε 343 φορές

Σχετικά Άρθρα