Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 15 Οκτωβρίου 2020 07:43

Ακαδημία Πολεμικών Τεχνών και Αυτοάμυνας Αυτοπροστασίας Περιστερίου: Βασικές Αρχές Αυτοάμυνας Αυτοπροστασίας Πολιτών

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

IMG 20201014 132959

Δελτίο τύπου

Στις 3 Σεπτεμβρίου 2020 πραγματοποιήθηκε διαδικτυακό σεμινάριο αυτοάμυνας αυτοπροστασίας με θέμα: ''Βασικές αρχές αυτοάμυνας αυτοπροστασίας πολιτών''. Το σεμινάριο έγινε με την συνδιοργάνωση της Ακαδημίας Πολεμικών Τεχνών και Αυτοάμυνας Αυτοπροστασίας Περιστερίου με το «Χαμόγελο του παιδιού», εθελοντικός, μη κερδοσκοπικός οργανισμός που λειτουργεί στην Ελλάδα, με στόχο την προάσπιση των δικαιωμάτων των παιδιών και την αντιμετώπιση καθημερινών προβλημάτων τους. Εισηγητής ήταν ο κ. Απατζής Θεόδωρος, αρχηγός Ελλάδος του συστήματος Koei-kan Karate (μαύρη ζώνη 6ο Dan), Εκπαιδευτής ΙΔΑΦΚ, Εκπαιδευτής Οπλοτεχνικής - Αυτοάμυνας -Αυτοπροστασίας - Σκοποβολής της Ελληνικής Αστυνομίας, Πιστοποιημένος Εκπαιδευτής ΑΜΕΑ.


Μεγάλη επιτυχία και αυξημένη συμμετοχή στην πλατφόρμα που ξεπέρασε κάθε προσδοκία, καθώς διανύουμε μια αρκετά δύσκολη και επικίνδυνη εποχή.
Δια ζώσης ή διαδικτυακά τα σεμινάρια αυτοάμυνας αυτοπροστασίας είναι απαραίτητα στη ζωή μας, ειδικά όταν γίνονται από έμπειρους και άριστους εκπαιδευτές όπως ο κ. Απατζής Θεόδωρος.
Ευχαριστούμε το «χαμόγελο του παιδιού» για την συνεργασία και την ευκαιρία που μας έδωσε να προσφέρουμε.
Θα επανέλθουμε με νέο σεμινάριο πολύ σύντομα γιατί μας το ζητήσατε!

Διαβάστηκε 65 φορές

Σχετικά Άρθρα