Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Σάββατο, 07 Δεκεμβρίου 2019 07:58

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μουάιτάι 2019 Κύριο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

 Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μουάιτάι 2019Δελτίο τύπου

Με αξιοσημείωτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μουάιτάι 2019, το οποίο διεξήχθη στο κλειστό γήπεδο «Οδυσσέας Παπαδόπουλος», στην Γλυφάδα, το διήμερο 30 Νοεμβρίου και 1 Δεκεμβρίου. Περισσότεροι από πεντακόσιοι αθλητές όλων των ηλικιών από όλη την Ελλάδα, αγωνίστηκαν στη διοργάνωση, στην οποία μάλιστα για πρώτη φορά υπήρχε μόνο μία ενιαία κατηγορία με αποτέλεσμα, γεγονός που αποδεικνύει την ποιοτική άνοδο του αγωνιστικού επιπέδου στη χώρα μας. Μάλιστα, υπήρξε και κατηγορία βετεράνων αθλητών, οι οποίοι και αγωνίστηκαν σύμφωνα με τους κανόνες της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας (IFMA), ενθουσιάζοντας το κοινό που βρέθηκε στο στάδιο.

Το παρόν έδωσε και αντιπροσωπεία αθλητών και προπονητών από την Κύπρο, ενισχύοντας ακόμη περισσότερο το ήδη υπάρχον αδελφικό κλίμα μεταξύ των δύο Ομοσπονδιών.

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα τίμησε, μεταξύ άλλων, με την παρουσία του και ο Πρέσβης της Ταϊλάνδης στην Ελλάδα, κ. Chailert Limsomboon.

Κατά τη λήξη του πρωταθλήματος τα μετάλλια απονεμήθηκαν στους νικητές από τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας, κ. Ιωάννη Παπαδόπουλο, ο οποίος εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την εξέλιξη των αγώνων, και ενδεικτικά ανέφερε: «Η διοργάνωση αυτή με την άρτια προετοιμασία της αποτελεί μία γιορτή για το άθλημά μας και παράλληλα ανεβάζει ακόμα περισσότερο τον πήχη των προσδοκιών για τις επόμενες αθλητικές συναντήσεις μας».

Ευχαριστούμε τους χορηγούς της διοργάνωσης, Seven Hellas – Force1 – Ιόλη και Fitshop, αλλά και όλους όσοι συνέβαλαν με την παρουσία τους στην διεξαγωγή του πρωταθλήματος, γιατρούς, διαιτητές, κριτές, προσωπικό και εθελοντές.

 

 

Διαβάστηκε 193 φορές

Σχετικά Άρθρα