Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 09 Νοεμβρίου 2020 15:12

Πανελλήνιο Διαδικτυακό Κύπελλο Σκιαμαχίας 28-29 Νοεμβρίου 2020

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

MT91120Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Μουάιτάι – Muaythai (Π.Ο.Μ) κατά τη διάρκεια της υγειονομικής κρίσης που βιώνει τόσο η χώρα μας όσο και ο υπόλοιπος πλανήτης συνεχίζει να προάγει με διάφορες δράσεις της την ανάπτυξη του αθλήματος μας διαδικτυακά. Στο πλαίσιο λοιπόν του καλύτερου δυνατού συντονισμού για την αντιμετώπιση της παρούσας κατάστασης και σε μία προσπάθεια οι αθλητές του Μουάιτάι να παραμείνουν ενεργοί και σε φόρμα διοργανώνει το Πανελλήνιο Κύπελλο Διαδικτυακής Σκιαμαχίας.

Δικαίωμα συμμετοχής στο πρωτάθλημα θα έχουν και οι αθλητές της Κύπρου από την Κυπριακή Ομοσπονδία Μουάιτάι (Κ.Ο.Μ.) μέλους της IFMA. Εδώ θα βρείτε την προκήρυξη.

Τη δήλωση συμμετοχής (θα την βρείτε εδώ) και κάθε αθλητικό σωματείο θα πρέπει να την αποστείλει μέσω μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. μέχρι την Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2020.

 

Διαβάστηκε 278 φορές

Σχετικά Άρθρα