Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Σάββατο, 14 Αυγούστου 2021 09:00

Στους οκτώ καλύτερους πυγμάχους της Ευρώπης ο Πέτρος Κωνσταντιδούδης

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

box14821Πολύ καλή η εμφάνιση του αθλητή μας Κωνσταντινούδη Πέτρου, στον πρώτο του αγώνα, στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Παμπαίδων που πραγματοποιείται στο Σαράγιεβο της Βοσνίας.  Ο πυγμάχος της Εθνικής μας ομάδος , κατάφερε να νικήσει τον Σέρβο αντίπαλο Stanojevic Filip με διακοπή από τον διαιτητή, στον 3ο γύρο και να περάσει στους οκτώ καλύτερους της Ευρώπης στην κατηγορίας του των 40 κιλών.


Η πίεση που άσκησε ο πυγμάχος μας στον αντίπαλο του , είχε ως αποτέλεσμα να περάσουν αρκετά καθαρά κτυπήματα και να αναγκάσουν τον διαιτητή του αγώνα να μετρήσει στον Σέρβο , δυο knockdown ,ένα στον 2ο και ένα στον 3ο γύρο με αποτέλεσμα να διακοπεί ο αγώνας στις αρχές του 3ου γύρου.
Επόμενος και ποιο κρίσιμος αντίπαλος για τον αθλητή μας θα είναι στις 15 Αυγούστου, οπού θα αγωνιστεί με τον Τσέχο Πρωταθλητή Kropog Dorian για την είσοδο του στην 4αδα της κατηγορίας του.
O Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πυγμαχίας Κος Χάρης Μαριόλης και τα μέλη του Δ.Σ. εύχονται καλή επιτυχία στον αθλητή μας όπως και στον προπονητή μας Γιώργο Γκαβέζο.

Πηγή: Ελληνική Ομοσπονδία Πυγμαχίας

Η φωτό είναι από το site της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πυγμαχίας

Διαβάστηκε 203 φορές

Σχετικά Άρθρα