Εκτύπωση

Επικοινωνία

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΓΚΟΥΜΑΣ
ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
ΑΤΤΙΚΗΣ
6975064417
6975064417
shidoachilleas@gmail.com
https://www.facebook.com/profile.php?id=100001768053554

Πληροφορίες

Περιγραφή

Το "HINKYOKUSHINKAI ATHENS ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Α.GKOUMAS DOJO" βρίσκεται στο Περιστέρι όπου φιλοξενείται σε σχολή και διδάσκονται SHINKYOKUSHINKAI, Kick Boxing και ΑΥΤΟΑΜΥΝΑ.

Sensei ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΓΚΟΥΜΑΣ

Ξεκίνησε τις πολεμικές τέχνες σε μικρή ηλικία στην πόλη της Καλαμπάκας όπου έμαθε την τεχνοτροπία του (nock down) full contact πάντα με έμπειρους και καταξιωμένους δασκάλους.

Το 2013 πήρε μέρος στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στην Ιαπωνία όπου πήρε την δεύτερη θέση ανάμεσα σε πολύ έμπειρους και καταξιωμένοuς αθλητές πλήρης επαφής (shidokan). Στην συνέχεια πήρε μέρος σε διάφορα πρωταθλήματα στην Ελλάδα και σε πολλούς αγώνες στο εξωτερικό και σε σεμινάρια με μεγάλους δασκάλους και είχε εξαιρετικές εμφανίσεις.

Συνεργάστηκε με καταξιωμένους δασκάλους στην Ελλάδα σε διάφορα στυλ Kyokushinkai IFK, Kyokushin-kan, shitu ryu και τώρα ανήκει στην μεγάλη οικογένεια του Shinkyokushinkai.

Ο σκοπός του είναι να διδάξει το αληθινό πνεύμα του Kyokushin όπως αναφέρει το Shinkyokushinkai και η τεχνοτροπία αυτή το καθιστούν το πιο σκληρό Καράτε, η καρδιά του δικού μας karate βρίσκεται στην αληθινή μάχη. Δεν μπορεί να υπάρξει καμία απόδειξη χωρίς αληθινή μάχη.

Χωρίς απόδειξη δεν υπάρχει πίστη.

Χωρίς πίστη δεν υπάρχει σεβασμός.

Αυτός είναι ένας ορισμός στον κόσμο των Πολεμικών Τεχνών».

Που αυτό έρχεται με σκληρή προπόνηση του σώματος και του πνεύματος και μέσα από της δυσκολίες της καθημερινότητας.

Πληροφορίες:

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΓΚΟΥΜΑΣ

Τηλ. 6975064417

Περιοχές: Περιστέρι - Πετρούπολη.
SHINKYOKUSHINKAI GREECE -ATHENS Α. GKOUMAS DOJO ΠΕΡΙΣΤΕΡΙSHINKYOKUSHINKAI GREECE -ATHENS Α. GKOUMAS DOJO ΠΕΡΙΣΤΕΡΙSHINKYOKUSHINKAI GREECE -ATHENS Α. GKOUMAS DOJO ΠΕΡΙΣΤΕΡΙSHINKYOKUSHINKAI GREECE -ATHENS Α. GKOUMAS DOJO ΠΕΡΙΣΤΕΡΙSHINKYOKUSHINKAI GREECE -ATHENS Α. GKOUMAS DOJO ΠΕΡΙΣΤΕΡΙSHINKYOKUSHINKAI GREECE -ATHENS Α. GKOUMAS DOJO ΠΕΡΙΣΤΕΡΙSHINKYOKUSHINKAI GREECE -ATHENS Α. GKOUMAS DOJO ΠΕΡΙΣΤΕΡΙSHINKYOKUSHINKAI GREECE -ATHENS Α. GKOUMAS DOJO ΠΕΡΙΣΤΕΡΙSHINKYOKUSHINKAI GREECE -ATHENS Α. GKOUMAS DOJO ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ