Εκτύπωση

Επικοινωνία

Τζουμαγιάς 57
Περιστέρι
Αττική
12131

6946324060
www.facebook.com/KoeiKanAcademy/

Πληροφορίες

Περιγραφή

Αθλούμαστε τόσο στο Karate και το Ju-Jitsu σαν πολεμικές τέχνες και σαν σπορ, όσο και σε εκπαίδευση μεθόδων αυτοάμυνας όπως το ισραηλινό αμυντικό σύστημα Krav Maga.
Μέλημά μας, μέσα από τις πολεμικές τέχνες, είναι η ανάπτυξη του πνεύματος και του σώματος, παιδιών και ενηλίκων. Το ήθος, και η πειθαρχία είναι στοιχεία που θα αναπτυχθούν και θα αναδειχτούν στον χαρακτήρα του ασκούμενου.
Μέσα από τα προγράμματά μας, προπονούμε ενήλικες, παιδιά και ευπαθείς ομάδες (γυναίκες και υπερήλικες) με τέτοιο τρόπο ώστε να έχουν όλους τους δυνατούς και πρόσφορους τρόπους να προστατευτούν μέσα από τις βέλτιστες πρακτικές για άμυνα.
Παρέχουμε ειδικό Πιστοποιημένο Πρόγραμμα Εκπαίδευσης Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες στα θέματα αυτοάμυνας και αυτοπροστασίας.
Η προπόνηση γίνεται με πτυχιούχους προπονητές και εκπαιδευτές. Συνεχώς μετεκπαιδευόμενοι από τους κορυφαίους του είδους τόσο στο εξωτερικό όσο και στο εσωτερικό. Διαρκής εποπτεία των εκπαιδευτών για την σωστή μεταλαμπάδευση των γνώσεων που απέκτησαν από τα πολυάριθμα σεμινάρια που παρακολούθησαν.


Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Διεξαγωγή μαθημάτων Karate, Ju-Jitsu, και Krav Maga (Ισραηλινή Αυτοάμυνα).
Ένταξη σε προπονητικό πρόγραμμα με αντικείμενο το Παραδοσιακό Karate, το αγωνιστικό Ju-Jitsu, Self Defense, η και Police Self Defense.
Ειδικό Πρόγραμμα ju jitsu Αυτοάμυνας για Άτομα με Ειδικές Ανάγκες (Para Ju-Jitsu), σε γονείς, γυναίκες, παιδιά, υπερήλικες.
Διεξαγωγή Σεμιναρίων: Karate, Ju-Jitsu, αγωνιστικό, Self Defense, και Police Self Defense.

Στοιχεία Αναζήτησης: Ακαδημια, Αυτοαμυνα, Καρατε, Πολεμικες Τεχνες, Ju-Jitsu
ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΑΜΥΝΑΣ-ΑΥΤΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΑΜΥΝΑΣ-ΑΥΤΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΑΜΥΝΑΣ-ΑΥΤΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΑΜΥΝΑΣ-ΑΥΤΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΑΜΥΝΑΣ-ΑΥΤΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΑΜΥΝΑΣ-ΑΥΤΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΑΜΥΝΑΣ-ΑΥΤΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΑΜΥΝΑΣ-ΑΥΤΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΑΜΥΝΑΣ-ΑΥΤΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ