Δελτίο τύπου ΣΧΟΛΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ ΑΥΤΟΑΜΥΝΑΣ Αγαπητοί φίλοι, Η αυτοάμυνα είναι ένα κύριο ζητούμενο, για τους ασκούμενους των πολεμικών τεχνών. Η ζήτηση για ποιοτική εκπαίδευση και σύγχρονες γνώσεις, είναι κάτι απαραίτητο, μιας και η οικονομική κρίση πλήττει τις σχολές και η ποιοτική αναβάθμιση, αποτελεί μια αναγκαιότητα. Διδάσκοντας αυτοάμυνα από το…
Με μεγάλη επιτυχία συνεχίζονται τα σεμινάρια που διοργανώνει η Ελληνική εταιρία φιλοσοφίας, ψυχολογίας και έρευνας με εισηγητή τον Γιάννη Λαιμοδέτη- Σύμβουλο ψυχικής υγείας, σε σχολές ανά την Ελλάδα.Τα σεμινάρια αποτελούνται από αυτοτελείς ενότητες και με την συμπλήρωση των απαιτούμενων εκπαιδευτικών μονάδων, ο κάθε συμμετέχων μπορεί να δώσει εξετάσεις, για απόκτηση…
Σεμινάριο: Ψυχολογία των πολεμικών τεχνών Περιγραφή : Το σεμινάριο περιλαμβάνει αρχές και τεχνικές των πολεμικών τεχνών που μπορεί να συμβάλουν στην ανάπτυξη της αυτογνωσίας και μείωσης των φόβων.Θα γίνει συνδυασμός θεωρητικής και βιωματικής εκπαίδευσης. Εισηγητές : Φοίβη Σπέη ( Διδ. ψυχολογίας) και Γιάννης Λαιμοδέτης ( Εκπ .αυτοάμυνας- Σύμβουλος ψυχ,υγείας).
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ «DAS STREETFIGHTING» & ΑΝΟΙΧΤΟ ΕΤΗΣΙΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΤο Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα : 18:00 -21:00 στο ξενοδοχείο «Μουσείο» επί της οδού Μπουμπουλίνας 16, Μουσείο – Αθήνα.Η είσοδος είναι ελεύθερη.
Πέμπτη, 08 Οκτωβρίου 2015 11:44

Σχολή Εκπαιδευτών DAS STREET FIGHTING

Η Ελληνική Εταιρία Φιλοσοφίας, Ψυχολογίας και Έρευνας στα πλαίσια των εκπαιδευτικών της δραστηριοτήτων δημιούργησε προγράμματα προχωρημένης εκπαίδευσης για ασκούμενους των πολεμικών τεχνών.Το πρόγραμμα < Adnanced learning > οδηγεί στην απόκτηση τιμητικών διπλωμάτων: Associate in arts, Bachelor kai Master in arts.Τα μαθήματα περιλαμβανουν :Φιλοσοφία, Ψυχολογία, αρχές ανατομίας και φυσιολογίας, οργάνωση και…
Η International Streetfighting Union διοργανώνει σχολή εκπαιδευτών αυτοάμυνας. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι κάτοχοι πράσινης ζώνης (πτυχίο βοηθού- εκπαιδευτή ) και 1ου βαθμού μαύρης ζώνης ( πτυχίο εκπαιδευτή).Για πληροφορίες και εγγραφές εως 3 Μαρτίου 20156944-417770 (Ιωάννης Λαιμοδέτης).
Τεχνική Αυτοάμυνας από τον κ Γιάννη Λαιμοδέτη
Η ISU σε συνεργασία με το Πανελλήνιο Σωματείο Αυτοάμυνας και Αυτοπροστασιας διοργανώνουν εξάμηνο κύκλο σεμιναρίων εκπαιδευτών..Μετά το πέρας του κύκλου εκπαίδευσης, οι απόφοιτοι μπορούν να εξεταστούν για το διεθνές δίπλωμα εκπαιδευτήΓια πληροφορίες και συμμετοχές 210-3815540 και 6942974068( Ι. Λαιμοδέτης)Έναρξη 5 Ιουλίου 2014.
Η ISU σε συνεργασία με το Πανελλήνιο Σωματείο Αυτοάμυνας και Αυτοπροστασίας διοργανώνουν εξάμηνο κύκλο σεμιναρίων εκπαιδευτών..Μετά το πέρας του κύκλου εκπαίδευσης, οι απόφοιτοι μπορούν να εξεταστούν για το διεθνές δίπλωμα εκπαιδευτήΓια πληροφορίες και συμμετοχές 210-3815540 και 6942974068( Ι. Λαιμοδέτης)Έναρξη 20 Ιουνίου 2014.
Το Das Streetfighting σε συνεργασία με την Παγκόσμια οργάνωση ISU διοργάνωσαν με  μεγάλη επιτυχία το 3ο Διεθνές κύπελλο Streetfighting την Κυριακή 12 Μαΐου 2013 στο ξενοδοχείο President στην Αθήνα. Μετά από 12 ώρες συνεχών αγώνων μεγάλοι νικητές αναδυχθεισαν οιGRANDCHAMPION MENS-ΣΤΕΛΙΟΣ ΤΣΟΠΑΝΑΚΗΣ 2η ΘΕΣΗ ΚΩΣΤΑΣ ΒΥΘΟΥΛΚΑΣGRANDCHAMPION WOMANS-ΜΑΡΙΑ ΚΟΥΓΚΡΑ 2η ΘΕΣΗ TRACY…
Τετάρτη, 29 Μαΐου 2013 20:20

Σχολή Εκπαιδευτών Αυτοάμυνας

Το Das Street Fighting σε συνεργασία με την ISU οργανώνουν σχολή εκπαιδευτών αυτοάμυνας.   Ημερομηνιες 22-23-24 Ιουνίου, 29-30 Ιουνίου και 6-7 Ιουλίου.   Οι επιτυχόντες θα λάβουν δίπλωμα εκπαιδευτή από την ISU. Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής 210-3815540 και 694-4417770 (Iωαν.Lαιμοδετης)
Με επιτυχία διεξήχθησαν εξετάσεις μαύρων ζωνών στη σχολή  DAS STRRETFIGHTING Σάμου, με Δάσκαλο τον κ. Νάσο Γάλαρη ο οποίος εκτελεί σπουδαίο έργο. Την επομένη των εξετάσεων πραγματοποιήθηκε σεμινάριο στο οποίο ο κ. Γιάννης Λαιμοδέτης δίδαξε τεχνικές αφοπλισμού. Στο σεμινάριο παρευρέθησαν 70 συμμετέχοντες.
Το DAS STREETFIGHTING διοργανώνει κύκλο σεμιναρίων για υποψήφιους εκπαιδευτές αυτοάμυνας. Μετά την ολοκλήρωση του κύκλου των σεμιναρίων θα γίνουν εξετάσεις για διπλώματα εκπαιδευτών από την παγκόσμια οργάνωση ISU. Για πληροφορίες κ. Ιωάννης Λαιμοδέτης τηλ.: 6942-974068.