12 μετάλλια για το "Athens Martial Arts Academy" στο "1st Open Φλόγα Wushu Championship"Συνολικά 12 μετάλλια ( 7 χρυσά και 5 αργυρά) για το "Athens Martial Arts Academy" στο "1st Open Φλόγα Wushu Championship". Οι αθλητές του Δασκάλου Σπύρου Καραπάνου κατάφεραν για μια φορά ακόμη να κλέψουν τις εντυπώσεις, με την άψογη τεχνική τους και τον δυναμισμό τους. Η συστηματική και επίμονη προσπάθεια του sifu Σπύρου Καραπάνου και των αθλητών του, αποδίδει καρπούς.

Δευτέρα, 20 Ιανουαρίου 2020 16:56

SOLAR CLUB CORFU: Σεμινάριο SHOTOKAN KARATE & BRAZILIAN JIU JITSU

SOLAR CLUB CORFU: Σεμινάριο SHOTOKAN KARATE & BJJ

Alexander Raduncev Η Ελληνική Ομοσπονδία Γουσου Κουνγκ Φου διοργανώνει το 2ο σεμινάριο με τον Πρόεδρο της Επιτροπής Sanda της EWUF, Διεθνή Κριτή και προπονητή Alexander Raduncev στις 25 & 26 Ιανουαρίου 2020 στην αίθουσα Athletic & Culture Center επί της οδού Μπάμπη Αννίνου αρ. 7 στα Άνω Πατήσια.

Αντώνης Μοσχονάς

Από την Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2020 και για καθε Τρίτη βράδυ στις 9:00, ξεκινάει νέο πιλοτικό τμήμα Brazilian Jiu Jitsu στον Ζεύκειο αθλητικό σύλλογο στην Δάφνη. Instructor για το τμήμα θα είναι ο δάσκαλος Αντώνης Μοσχονάς της ομάδας Undre Ushirobira Gougoulas team.
Πληροφορίες στο τηλέφωνο :6970885354.

sanda young dragons 05265

Με το κλείσιμο της πετυχημένης διοργάνωσης Sanda-Young Dragons (ανηλίκων) που έγινε για πρώτη φορά στον Ελληνικό χώρο, και πραγματοποιήθηκε στις 15 Δεκεμβρίου 2019 στο πολυχώρο ATHLETIC CULTURE CENTER, οι διοργανωτές Φίλης Νίκος και Κώστας Γεωργίου θέλουν να ευχαριστήσουν Αθλητές – γονείς – δάσκαλους - χορηγούς και την ελληνική ομοσπονδία ΓΟΥΣΟΥ ΚΟΥΝ ΦΟΥ για την απεριόριστη στήριξη τους.

Athens Martial Arts AcademyΤην Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2020 θα πραγματοποιηθεί στο Athens Martial Arts Academy, σεμινάριο Wing Chun (Ming’s concept) με εισηγητές τους Master Tang Tung Wing και Si-Fu Σπυρίδων Καραπάνο.

ΠΑΣΗ ΔΥΝΑΜΕΙ 104ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Κυριακή 15 Μαρτίου η δεύτερη μεγάλη διοργάνωση στα χρονικά της Κατερίνης με το ‘’ΠΑΣΗ ΔΥΝΑΜΕΙ 104’’ με διακριτικό τίτλο ‘’ΑΠΟΛΛΩΝΙΑΔΑ’’ από την Βαβύλα Αναστασία και το επιτελείο της.
Σε συνέχεια της προηγούμενης άκρως επιτυχημένης διοργάνωσης η οποία πραγματοποιήθηκε τον Μάρτιο του 2019 με το ‘’ΠΑΣΗ ΔΥΝΑΜΕΙ 102’’ έρχεται το ‘ΠΑΣΗ ΔΥΝΑΜΕΙ 104’’ να βάλει το πήχη ψηλότερα με καλύτερους αγώνες σε όλα τα στυλ και πολύ μεγάλη προβολή αγώνων και αθλητών.

Σεμινάριο Πυγμαχίας με τον Βλαδίμηρο ΟυργκουντίνωφΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Κατ’ απαίτηση πολλών προπονητών η Ελληνική Ομοσπονδία Μαχητικών Αθλημάτων θα διοργανώσει τρίωρο σεμινάριο πυγμαχίας για προπονητές με τον Βλαδίμηρο Ουργκουντίνωφ την Κυριακή 26 Ιανουαρίου στις εγκαταστάσεις του Α.Σ. Άψιμον. Έπειτα και από τις επιτυχίες του στην Κίνα ο ήδη αγαπητός και δημοφιλής Βλαδίμηρος Ουργκουντίνωφ εκτόξευσε την φήμη του στα ύψη με αποτέλεσμα να γίνει επιτακτική η ανάγκη οργάνωσης σεμιναρίου πυγμαχίας για προπονητές.

Πένυ ΚουλουρίδουΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με 3 χρυσά μετάλλια επέστρεψε και ξεκινά τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις η Ελληνίδα Πρωταθλήτρια καράτε Πένυ Κουλουρίδου του Αθλητικού συλλόγου «ΑΓΣ Περικλής» με εκπαιδευτές τους Περικλή και Γιάννη Κανέλλη. Η αθλήτρια, δημότης Αγίου Δημητρίου, μέλος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε και στέλεχος της Εθνικής Ομάδας ταξίδεψε στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής και συμμετείχε σε Διεθνές τουρνουά στην Νέα Υόρκη που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 5 Ιανουαρίου και κατέκτησε 3 χρυσά μετάλλια σε Kata και Kumite και στις τρείς κατηγορίες που αγωνίστηκε , αποδεικνύοντας τη φόρμα στην οποία βρίσκεται.

Τετάρτη, 15 Ιανουαρίου 2020 17:08

ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΑ TRIALS ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΖΩΓΡΑΦΟΥ

ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΑ TRIALS ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΖΩΓΡΑΦΟΥΔεκάδες νέα ταλέντα διαφόρων ηλικιών θα δοκιμαστούν σε σπάρινγκ και επίλεκτους αγώνες, στα διασυλλογικά trials που διοργανώνονται το 2ημερο 28 και 29 Μαρτίου στο κλειστό γυμναστήριο Ιλισίων «Αντώνης Φώτσης» με την στήριξη και την αρωγή του δήμου Ζωγράφου.  Επίτιμος καλεσμένος ο τοπ προμότερ Δημήτρης Κασσαπίδης που διοργανώνει τα τελευταία χρόνια άκρως πετυχημένα τα φημισμένα Enfusion στην Γερμανία και που έχει δώσει σε συνεργασία με τον εδώ συνεργάτη του και έλληνα μάνατζερ Γιώργο Περγιάλη βήμα σε Έλληνες αθλητές να αγωνιστούν στα Enfusion του εξωτερικού (Κώστας Παπαδόπουλος, Νίκος Τζώτζος, Στέφανος Μπαγλαντζάκος, Χαρά Δημητρούλα, Παρασκευάς Καβαλάρης, Γιώργος Γκροπάι, Μιχάλης Καραμουσκέτας).

ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΑ TRIALS ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΖΩΓΡΑΦΟΥ

ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΑΜΥΝΑΣ ΑΥΤΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΣΤΟ ΑΛΣΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥΔελτίο τύπου

Στις 3 Ιουλίου 2019 η Ακαδημία Πολεμικών Τεχνών και Αυτοάμυνας Αυτοπροστασίας Περιστερίου, ύστερα από πρόσκληση της κ. Καρυώτου Δέσποινας, Δημοτικής Σύμβουλου και γυμνάστρια, έκανε για ακόμη μια φορά την εμφάνιση της στο Άλσος Περιστερίου, όπου έδωσε τον καλύτερο εαυτό της και επίδειξε καράτε και Αυτοάμυνα.

Σάββατο, 11 Ιανουαρίου 2020 11:54

2nd ORIGINAL MARTIAL ARTS FESTIVAL 2020

2nd ORIGINAL MARTIAL ARTS FESTIVAL

προολυμπιακή ομάδα Ταεκβοντό Από το «κλείδωμα» της Ολυμπιακής κατάταξης στα τέλη του 2019, προέκυψε και η ελληνική προολυμπιακή ομάδα, η οποία τους προσεχείς μήνες θα διεκδικήσει την πρόκρισή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Την απαρτίζουν δύο αθλητές και ισάριθμες αθλήτριες, οι οποίοι κατάφεραν να βρεθούν στις υψηλότερες θέσεις των κατηγοριών τους, στην Ολυμπιακή κατάταξη της World Taekwondo. Οι εκπρόσωποι της χώρας μας που θα διεκδικήσουν την πρόκρισή τους για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο είναι οι Απόστολος Τεληκωστόγλου (-80κ.), Κωνσταντίνος Χαμαλίδης (-68κ.), Φανή Τζέλη (-57κ.) και Νάσια Μητσοπούλου (-67κ.).

Σελίδα 1 από 205