20230127 210329 SmallΔελτίο τύπου

Επιτυχείς ήταν οι εξετάσεις εγχρώμων ζωνών που έγιναν στον Αθλητικό Σύλλογο Φιλοσοφικών Πολεμικών Τεχνών Αιτ/νίας, στις 27 – 01 – 2023.

ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΗΤΑΝ ΟΙ:

• ΚΑΡΑΤΣΩΡΗ ΜΥΡΤΩ – για (2ο Kyu) – Καφέ Ζώνη στο Shito Ryu Karate
• ΜΠΑΚΑΣ ΒΑΛΑΝΤΗΣ – για (3ο Kyu) – Καφέ Ζώνη στο Shito Ryu Karate & Πράσινη Ζώνη στο Okinawa Te Tai Karate
• ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΗΛΙΑΣ – για (5ο Kyu) – Μπλέ Ζώνη στο Shito Ryu Karate &
• ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ – για (5ο Kyu) – Μπλε Ζώνη στο Shito Ryu Karate

Παρασκευή, 03 Φεβρουαρίου 2023 09:09

WINTER CAMP IKO NAKAMURA HELLAS 2023

iko3223 Small

Ένα μοναδικό τριήμερο 27/28/29 Ιανουαρίου 2023 απόλαυσαν οι αθλητές της IKO Nakamura Hellas. Πρόκειται για το καθιερωμένο πλέον θεσμό , το Winter Camp όπου πραγματοποιήθηκε στο πανέμορφο και γραφικό Λιτόχωρο Πιερίας . Οι Διοργανωτές Shihan Λεωνίδας Αντώνης, Shihan Τζήρας Αθανάσιος, Sensei Δαλαμάγκας Γεώργιος φρόντισαν για την άψογη διοργάνωση του σεμιναρίου ανεβάζοντας το επίπεδο άλλο ένα σκαλοπάτι παραπάνω φιλοξενώντας τον παγκόσμιου φήμης Πολωνό δάσκαλο του Kyokushinkai Karate Shihan Piotr Sawicki 6 Dan.

mma3223 Small

Οι 1οι Πανελλήνιοι Αγώνες ΜΜΑ (ΑXD ALEXANDROUPOLIS) θα γίνουν στις 19 Μαρτίου στο Κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο "ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ", υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πάλης.

kar2223 Small

Στις 27-29 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε το Πανελληνιο Πρωταθλημα ju jitsu στο ΟΑΚΑ. Ο σύλλογός μας συμμετείχε με 7 αθλητές στις ηλικιακές κατηγορίες -10, -12,-14 και οι αθλητές κατάφεραν να διεκδικήσουν μια θέση στα μετάλλια και στην Εθνική Ελλάδος! Συγκεκριμένα: Καλυβιώτης Αχιλλέας με 6 συμμετοχές στην κατηγορία του στο newaza και 14 στο fighting με πολλούς και δυνατούς αγώνες αγώνες κατέκτησε μια θέση στην Εθνική Ελλάδος με ασημένιο μετάλλιο στο newaza system και μέλος της Εθνικής Ελλάδος και αναπληρωματικός στο fighting.

math1

Ο Α.Σ. Σαολίν Γου Κουνγκ Β. Προαστίων (προπονητής:Κώστας Μαθιόπουλος) πραγματοποίησε στις 23 Δεκεμβρίου 2022 τις καθιερωμένες εξετάσεις για αθλητές εως το 6ο επίπεδο και στις 21 Ιανουαρίου 2023 έγιναν οι απονομές των ζωνών από τον προπονητή του συλλόγου Μαθιόπουλο Κωσταντίνο και τον Δήμαρχο της πόλης μας Μπάμπαλο Νικόλαο.

Πέμπτη, 02 Φεβρουαρίου 2023 08:05

9ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ

pagratio2223 Small

Η Ελληνική Ομοσπονδία Παγκρατίου Αθλήματος διοργανώνει το 9ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ. Θα πραγματοποιηθεί απο 17 - 19 Φεβρουαρίου 2023 στο "Κλειστό Γυμναστήριο ΝΙΚΗΣ"  2ου Λυκείου Αγίας Βαρβάρας. Οι αθλητές θα αγωνισθούν στα εξής αγωνίσματα: ΠΑΛΑΙΣΜΑΤΑ - ΠΟΛΥΔΑΜΑΣ - ΑΓΩΝ ΗΜΙΕΠΑΦΗΣ - ΚΑΤΩ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟ - ΑΓΩΝ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ - ΠΛΗΡΗΣ ΑΓΩΝ.

Πέμπτη, 02 Φεβρουαρίου 2023 07:58

Grand winner 2022 ο Διονύσης Ξένος

karate2223 Small

Oλοκληρώθηκε το Σαββατοκύριακο το K1 Premier League του Καϊρου, στο οποίο συμμετείχαν οι 32 καλύτεροι αθλητές στην κάθε κατηγορία. Οι πρωταθλητές μας πραγματοποίησαν εξαιρετικές εμφανίσεις και κατέκτησαν δύο μετάλλιαα:Αργυρό: Διονύσης Ξένος
Χάλκινο: Στέφανος Ξένος

Τρίτη, 31 Ιανουαρίου 2023 06:36

Κοπή βασιλόπιτας στον Α.Σ. ΡΟΝΙΝ

dim31123 Small

Ο "Αθλητικός Σύλλογος ΡΟΝΙΝ" πραγματοποίησε την κοπή βασιλόπιτας με την συμμετοχή αθλητών, μελών και φίλων του συλλόγου. Ο προπονητής του "Α.Σ. ΡΟΝΙΝ" Γιάννης Δημητρόπουλος δήλωσε:

X1 Small1) Πότε ξεκινήσατε Πολεμικές Τέχνες και για ποιό λόγο;

Ξεκινώντας την αφήγηση μου θα ήθελα να πω ότι είμαι προπονητής στον Αθλητικό σύλλογο καράτε ΠΛΑΤΕΟΣ στο προπονητήριο πλέον  της Αλεξάνδρειας. Ξεκίνησα τις μαχητικές τέχνες στην ηλικία των 17 ετών και από τότε είμαι ανελλιπώς αθλητής με ενεργή συμμετοχή. Μετά από την παρότρυνση ενός φίλου με απώτερο σκοπό να μπορώ να αμύνομαι σε κάποια δύσκολη στιγμή. Κατάφερα να πάρω μαύρη ζώνη το 1988 και να ανοίξω το πρώτο μου dojo στο Πλατύ το 1994.

karate29223jpg Small

Η Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε διοργανώνει το "Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καράτε Ανδρών-Γυναικών 2023" στις 11 και 12 Φεβρουαρίου, στο Κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο « ΚΡΟΜΜΥΩΝΙΟ», στους Αγίους Θεοδώρους.

μεσάδος μαυρο Small1) Πότε ξεκινήσατε Πολεμικές Τέχνες και για ποιό λόγο;

Ξεκίνησα άσκηση στο Tang Soo Do το 1988. Το ξεκίνημα μου ήταν εντελώς τυχαίο. Είχε ξεκινήσει ο θείος μου με τα ξαδέρφια μου για μερικές εβδομάδες και μου πρότειναν να πάω. Μέχρι τότε δεν είχα εκφράσει ποτέ την θέληση να κάνω πολεμικές τέχνες ούτε μου είχε περάσει ποτέ από το μυαλό αλλά θα μπορούσα να πω, ότι ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά! Δεν θα ξεχάσω ποτέ την πρώτη φορά που άνοιξα την πόρτα της σχολής. Η ενέργεια που υπήρχε στον χώρο, οι μαθητές με τις στολές, ο Δάσκαλος!! Όλα μου φαινόντουσαν μαγικά. Στο πρώτο δοκιμαστικό μάθημα, θυμάμαι είχα απίστευτο άγχος μαζί με απίστευτο ενθουσιασμό. Άκουγα ακαταλαβίστικα παραγγέλματα που όμως δεν με έκαναν να νιώθω άσχημα. Αντιθέτως, είχα ερωτευθεί αυτές τις περίεργες λέξεις. Ωραίες εποχές!!

kar261231 SmallΣτο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ju Jitsu που πραγματοποιήθηκε στις 20-22 Ιανουαρίου 2022 στο Ο.Α.Κ.Α, η Ελληνική Ομοσπονδία Ju Jitsu βράβευσε την Παγκόσμια Πρωταθλήτρια του συλλόγου μας για τη μεγάλη της επιτυχία και την Παγκόσμια διάκριση που έφερε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο Αbu Dhabi των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων!!!

mma26123 Small

Ακάθεκτη συνεχίζει η Ελληνική Ομοσπονδία Μικτών Πολεμικών Τεχνών τη διεξαγωγή του Β’ μέρους του 1ου Σχολείου Προπονητών ΜΜΑ. Πιο αναλυτικά, το Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2023, ο Πρόεδρος, το επιτελείο της Ε.Ο.Μ. και όλοι οι υποψήφιοι προπονητές, βοηθοί και εκπαιδευτές βρέθηκαν στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του σωματείου μέλους «Α.Σ. Η ΔΥΝΑΜΗ» στο Περιστέρι, όπου ολοκλήρωσαν το 2ο μέρος και για την Αθήνα.

pali29521

Με στόχο την επιβράβευση των παλαιστών που συμμετέχουν σε τουρνουά της σειράς κατάταξης, η Παγκόσμια Ομοσπονδία της Πάλης ανακοίνωσε ότι θα δίνει χρηματικό έπαθλο στους νικητές των μεταλλίων σε όλες τις κατηγορίες βάρους με συνολικό χρηματικό έπαθλο 390.000 ευρώ.

TKD25123

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ

Δελτίο τύπου
Η Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντό για το θάνατο του Κώστα Τζιδημόπουλου

Βιάστηκες Κώστα Τζιδημόπουλε να συναντήσεις το αγαπημένο σου βαφτιστήρι, τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη, στη γειτονιά των αγγέλων. Γιατί πως αλλιώς να δικαιολογήσουμε ότι έφυγες τόσο νωρίς. Τόσο πρόωρα από κοντά μας. Από την οικογένειά σου. Τα παιδιά σου. Από τους μαθητές σου. Γιατί, εσύ, ήσουν για τους περισσότερους από εμάς, ο δάσκαλός μας. Ο άνθρωπος που μας δίδαξες τις αξίες του αθλητισμού. Τις αξίες του Ολυμπιακού ταεκβοντό. Και μας έδειξες τον δρόμο, τον οποίο ακολουθούμε μέχρι σήμερα στο άθλημα που υπηρέτησες όχι απλά με αγάπη, αλλά με λατρεία.

Σελίδα 1 από 285