Ο Α.Σ. Σαολίν Γου Κουνγκ Β. Προαστίων (προπονητής:Κώστας Μαθιόπουλος) πραγματοποίησε στις 23 Δεκεμβρίου 2022 τις καθιερωμένες εξετάσεις για αθλητές εως το 6ο επίπεδο και στις 21 Ιανουαρίου 2023 έγιναν οι απονομές των ζωνών από τον προπονητή του συλλόγου Μαθιόπουλο Κωσταντίνο και τον Δήμαρχο της πόλης μας Μπάμπαλο Νικόλαο.
Με 13 αθλητές συμμετείχε ο Αθλητικός Σύλλογος ΑΝΑΤΑΣΙΣ (προπονητής: Δημήτρης Μαντάς) στο 2ο Open Φλόγα Wushu Championship που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 22 Ιανουαρίου στο Μενίδι.Ο συντονισμός και η ροή των αγώνων ήταν άψογη.
Ανακοίνωση του Αθλητικού Συλλόγου "ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΞΑΝΘΗΣ"  Στις 8 Ιανουαρίου 2023 πραγματοποιήθηκαν οι καθιερωμένες εξετάσεις των έγχρωμων ζωνών του Συλλόγου ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΞΑΝΘΗΣ. Θερμά συγχαρητήρια στους αθλητές και αθλήτριες μας που εξετάστηκαν προσπαθώντας να προαχθουν στο επόμενο επίπεδο.
Δελτίο τύπου Στις 10 και 11 Δεκεμβρίου 2022 στον Αθλητικό Σύλλογο "ΑΤΡΑΠΟΣ Ν. ΚΟΣΜΟΥ" πραγματοποιήθηκε σεμινάριο Ται Νει Τσουάν με τον Sijo Michel Elias Hawi, ο οποίος δίδαξε ξεχωριστά σε υποψηφίους εκπαιδευτές και μαθητές τις αρχές την φιλοσοφία και την κινησιολογία του συστήματος. Ακολουθεί πλούσιο φωτογραφικό υλικό από το σεμινάριο.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΓΟΥΣΟΥ ΚΟΥΝΓΚ ΦΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΓΙΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΑΣΚΗΣΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ  Σχετικά με τον τρόπο επικαιροποίησης της άδειας ασκήσεως επαγγέλματος προπονητή, σας ενημερώνουμε ότι θα πρέπει όλοι οι Προπονητές, να συνδέονται στο παρακάτω Link : https://eservices.gga.gov.gr/case/aitisi-epikairopoiisis-adeias-proponiton/description/ και να υποβάλλουν αίτηση επικαιροποίησης άδειας προπονητή επισυνάπτοντας τα έγγραφα…
Ολοκληρώθηκε επιτυχώς η αξιολόγηση των Αθλητών και Αθλητριών του Αθλητικού Συλλόγου Αρτέμιδας «ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ» που αξιολογήθηκαν το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2022, στις εγκαταστάσεις του Συλλόγου, στην Αρτέμιδα, παρουσία εξεταστών με επικεφαλής τον πρόεδρο της τεχνικής επιτροπής του Ελληνικού Πολιτιστικού Οργανισμού Σαολίν Δάσκαλο Κύριο Κατακαλαίο Δημήτρη.
Δευτέρα, 05 Δεκεμβρίου 2022 08:31

8ο Πανελλήνιο Κύπελλο Fu Jow Pai

Στις 3 και 4 Δεκεμβρίου 2022 διεξήχθη με μεγάλη επιτυχία το 8ο Πανελλήνιο κύπελλο Fu Jow Pai στο κλειστό γήπεδο «Παναγιώτης Χαμηλοθώρης» στο δήμο Μαραθώνα. Το Σάββατο στο Kickboxing συμμετείχαν 380 αθλητές /τριες και την Κυριακή στο Wai Hong’s Fu Jow Pai επίσης συμμετείχαν 455 αθλητές/τριες.
Ανακοίνωση της Πανελλήνιας Ένωσης Κινέζικης Πάλης για την διοργάνωση σεμιναρίων για την κατάρτιση εκπαιδευτών Shuaijiao. Αγαπητοί συνάδελφοι εκπαιδευτέςΗ Πανελλήνια Ένωση Κινέζικη Πάλης συνεχίζει την διοργάνωση σεμιναρίων για την κατάρτιση εκπαιδευτών Shuaijiao. Τα τρία επίπεδα που διδάσκονται σε βάθος τριών χρόνων καλύπτουν την απαραίτητη ύλη που χρειάζεται κάποιος για να γίνει…
Ο Αθλητικός Σύλλογος ΑΤΡΑΠΟΣ Ν. Κόσμου διοργανώνει στις 10 & 11 Δεκεμβρίου 2022, σεμινάριο TAI NEI CHUAN με τον SIJO MICHEL ELIAS HAWI, για μαθητές και εκπαιδευτές.
Ανακοίνωση του  Α.Σ. FLOW KUNGFU & TRAINING CENTER για το 6ο Πανευρωπαϊκό Κουνγφου και το 18ο Πανευρωπαϊκό Γουσού Ένα μεγάλο Πρωτάθλημα που έλαβε μέρος στην Ελλάδα είναι πια ιστορικό γεγονός για το Ευρωπαϊκό Γουσου ΚουνγκΦου. Στο Λουτράκι 10-16 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε το 6ο Πανευρωπαϊκό Κουνγφου και το 18ο Πανευρωπαϊκό Γουσού.Ο σύλλογός…
Κυριακή, 20 Νοεμβρίου 2022 13:39

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ DAO YIN (26-27 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2022)

«Οδήγησε το qi και τέντωσε το σώμα για να θρέψεις τη ζωή και να καλλιεργήσεις το πνεύμα» Το Daoyin Yangsheng Gong είναι ένα από τα κορυφαία ενεργειακά θεραπευτικά συστήματα. Χωρίς υπερβολή, αποτελεί έναν πραγματικό θησαυρό της Κινέζικης θεραπευτικής.Δεν πρόκειται απλά για μια σειρά ασκήσεων qigong, αλλά συγκροτεί ένα πλήρες και…
"Γάζωσαν" στην κυριολεξία οι αθλητές και οι αθλήτριες του Αθλητικού Συλλλόγου ΑΤΡΑΠΟΣ Ν. ΚΟΣΜΟΥ. Οι αθλητές του sifu Κώστα Γεωργίου έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους, πετυχαίνοντας σημαντικές διακρίσεις στο Πανευρωπαικό Πρωτάθλημα Γουσού 2022, που έγινε στο Λουτράκι. Δώδεκα δυναμικές συμμετοχές και έξι Πανευρωπαικά μετάλλια. Απολογισμός μεταλλίων: ΓΙΑΝΝΑΡΑ ΣΤΕΛΛΑ 1η ΘΕΣΗ…
Πραγματοποιήθηκε η Συνέντευξη Τύπου, στις 11 Νοεμβρίου 2022, στο Δημαρχείο Λουτρακίου.Παρόντες ήταν ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού κ. Σάκης Παπαθανασίου, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ.Τάσος Σακελλαρίου, από την Ομοσπονδία παρέστησαν οι εκπρόσωποί της, ο Πρόεδρος κ. Αδόργιαστος Δημήτρης, ο Αντιπρόεδρος κ. Σταμούλης Λάμπρος καθώς και ο Γενικός Γραμματέας κ. Πιερράκος Παναγιώτης. Παρών ήταν…
Επιτυχίες για τους αθλητές του sifu Γεωργίου Κώστα (Α.Σ. ΑΤΡΑΠΟΣ- Ν. Κόσμου) στο 14ο Παλαμήδειο Πρωτάθλημα Πολεμικών Τεχνών που πραγματοποιήθηκε στις 29 & 30 Οκτωβρίου στο Ναύπλιο. Στους αγώνες συμμετείχαν συνολικά 12 αθλητές και αθλήτριες, στα αθλήματα Sanda & Taolu με τις εξής διακρίσεις:10 Χρυσά3 Αργυρά1 Χάλκινο
Διακρίσεις των αθλητών του "Α.Σ. ΕΝΤΕΛΕΧΕΙΑ" στο 14ο Παλαμήδειο Πρωτάθλημα Πολεμικών Τεχνών Ο προπονητής του "Α.Σ. ΕΝΤΕΛΕΧΕΙΑ" Λεονταρής Γιάννης δήλωσε στο Dynamicsports.gr:  Συγχαρητήρια στους αθλητές μας για την συμμετοχή τους στο Παλαμήδειο Πρωταθλήμα στο light Sanda με μια πρώτη θέση και δύο δεύτερες θέσεις.
Το 14ο Παλαμήδειο Πρωτάθλημα Πολεμικών Τεχνών πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στις 29 & 30 Οκτωβρίου 2022 στο Ναύπλιο. Στους αγώνες συμμετείχαν 650 αθλητές και αθλήτριες από Ελλάδα και εξωτερικό και τους παρακολούθησαν περίπου 2.000 θεατές.
Η μασκότ του 18ου European Wushu Championship & το 6ου European Kung Fu Championship, είναι ένα σύμβολο της Ελληνικής αρχαίας ιστορίας.Το ιερό πουλί της Αθηνάς είναι η κουκουβάγια ή αλλιώς «Γλαύκα»! Η κουκουβάγια συμβολίζει την σοφία, διότι είναι νυχτόβιο πτηνό το οποίο έχει εξαιρετική όραση ακόμα και στο σκοτάδι.
Μια πολύ σημαντική στιγμή στην ιστορία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Wushu Kung Fu. 10 με 16 Νοεμβρίου, στο Loutraki Sport Hall, θα πραγματοποιηθεί το 18ο European Wushu Championship & το 6ο European Kung Fu Championship.Σύσσωμη η οικογένεια του αθλήματος στην Ελλάδα, αναμένει να υποδεχτεί 400 και πλέον αθλητές από 20 χώρες…
Σε μια πολύ ωραία βραδιά στο Ζάππειο, η Πρεσβεία της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας, βράβευσε οργανισμούς, φορείς και πρόσωπα με το βραβείο της "Εξαιρετικής συνεισφοράς", για την συμπλήρωση 50 ετών διπλωματικών σχέσεων.
Parawushu GreeceΠροσπαθήσαμε να δείξουμε στους δασκάλους και τους υποψήφιους εκπαιδευτές πως η συμπεριληπτική προπόνηση δηλ. η προπόνηση αναπήρων και μη αναπήρων προσώπων μαζί είναι πλούτος.Αντί να "εμποδίζει" την πρόοδο των μαθητών η διαφορετικότητα (σωματοδομική και κοινωνική) αντίθετα την γεμίζει με άλλου είδους ουσία και περιεχόμενο.
Σελίδα 1 από 26