ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Το 5ο Παγκρήτιο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα ΓΟΥΣΟΥ - ΚΟΥΝΓΚ ΦΟΥ πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στο Κλειστό Γήπεδο Λίντο στο Ηράκλειο την Κυριακή στις 7 Απριλίου με τη συμμετοχή 250 αθλητών από 18 διαφορετικούς Συλλόγους. Το Πρωτάθλημα διοργάνωσε ο Α.Σ. ΚΑΛΛΙΡΡΟΟΝ μαζί με τον Α.Σ. Χανγκ Γκαρ Κουνγκ Φου Ηρακλείου…
"Έγραψαν" για ακόμη μία φορά οι αθλητές και οι αθλήτριες του Αθλητικού Συλλόγου ΑΤΡΑΠΟΣ WUSHU KUNGFU στο Παγκρήτιο Πρωτάθλημα Wushu. Στους αγώνες συμμετείχαν 7 αθλητές/τριες του sifu Κώστα Γεωργίου στο Sanda και Taolu και κατέκτησαν συνολικά 11 χρυσά και 3 χάλκινα μετάλλια, έπειτα από καταπληκτικές εμφανίσεις.
Ανακοίνωση του Α.Σ. ΑΝΑΤΑΣΙΣ (προπονητής: Δημήτρης Μαντάς) για την επιτυχημένη παρουσία των αθλητών του, στο Παγκρήτιο πρωτάθλημα Wushu Kung Fu Με 5 χρυσά μετάλλια επέστρεψαν οι αθλήτριες του "Αθλητικού Συλλόγου ΑΝΑΤΑΣΙΣ" από το Παγκρήτιο πρωτάθλημα Wushu Kung Fu.Τους ευχόμαστε πολλά συγχαρητήρια και καλή συνέχεια στην αξιόλογη προσπάθεια τους.
Οι αθλητές του "ΑΣ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ Ξάνθης" θα ταξιδέψουν στη Βέροια για να προπονηθούν με τους αθλητές του "ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΣΙΑΤΙΚΩΝ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ Βέροιας και Νάουσας". Μια αθλητική συνάντηση όπου θα πραγματοποιηθούν κοινή προπόνηση και φιλικοί αγώνες Light Sanda (Κινέζικη Πυγμαχία Ημιεπαφής).
Καταπληκτικές εμφανίσεις και ρεκόρ μεταλλίων πέτυχαν οι αθλητές και οι αθλήτριες του Α.Σ. ΑΤΡΑΠΟΣ WUSHU KUNGFU στο 4o ACROPOLIS FORBIDDEN CITY. Ο Σύλλογος συμμετείχε με 45 αθλητές/τριες σε 59 κατηγορίες και κατέκτησε: 31 ΧΡΥΣΑ - 13 ΑΣΗΜΕΝΙΑ - 7 ΧΑΛΚΙΝΑ. Ο προπονητής του συλλόγου Κώστας Γεωργίου δήλωσε στο Dynamicsports.gr ότι είναι απόλυτα…
Μεγάλη επιτυχία για τον Αθλητικό Σύλλογο ΑΝΑΤΑΣΙΣ (προπονητής: Δημήτρης Μαντάς) που συμμετείχε με 14 αθλητές και αθλήτριες στο Διεθνές Τουρνουά Acropolis όπου διακρίθηκαν με: 8 Χρυσά μετάλλια - 6 Αργυρά - 3 Χάλκινα.
Ο Αθλητικός Σύλλογος SHAOLIN KUNG FU Νοτίου Ελλάδος με προπονητή τον Γιώργο Βλαχόπουλο συμμετέχει με 24 αθλητές και αθλήτριες στο 4ο ACROPOLIS WHUSHU OPEN. 
Ο Αθλητικός Σύλλογος ΑΤΡΑΠΟΣ WUSHU KUNGFU θα συμμετέχει στο 4οAcropolis Wushu Open Tournament με 45 αθλητές και αθλήτριες. Ο προπονητής του Συλλόγου Κώστας Γεωργίου δήλωσε στο Dynamicsports.gr ότι οι αθλητές/τριες του είναι πανέτοιμοι και ότι θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους για μία θέση στο βάθρο. Καλή επιτυχία από το…
Ο Αθλητικός Σύλλογος ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ Ξάνθης με προπονητή τον Χασίμ Μπαντάκ, πραγματοποίησε με επιτυχία προαγωγικές εξετάσεις ζωνών στις 25 Φεβρουαρίου. Ο Σύλλογος επίσης θα συμμετέχει στο 4ο διεθνές τουρνουά Acropolis Wushu Open.
Καταπληκτικές εμφανίσεις για τους αθλητές του sifu Κώστα Γεωργίου (Α.Σ. ΑΤΡΑΠΟΣ WUSHU KUNG FU) στο "YOUNG DRAGONS SANDA BOXING 3" που διεξήχθη με μεγάλη επιτυχία στις 18 Φεβρουαρίου 2024. Στους αγώνες συμμετείχαν 5 αθλητές και κατέκτησαν 4 χρυσά μετάλλια. 
Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο 1ος κύκλος των μαθημάτων ειδίκευσης (wushu kungfu) της σχολής προπονητών Α κατηγορίας της Γ.Γ.Α. που αφορά τους διακριθέντες αθλητές και αθλήτριες του αθλήματος.
Ξεκίνησε η σχολή προπονητών Α’ Κατηγορίας της Ελληνικής Ομοσπονδίας WUSHU KUNG FU στο πρακτικό κομμάτι, που πραγματοποιείται στο Στάδιο πάλης στα Άνω Λιόσια.
Ο Αθλητικός Σύλλογος "Ατραπός Wushu Kungfu" συμμετείχε στο πρώτο πρωτάθλημα του 2024 (ΦΛΟΓΑ) με 11 αθλητές και αθλήτριες και κατάφερε να αποσπάσει: 10 χρυσά - 4 ασημένια - 1 χάλκινο. Πολλά συγχαρητήρια στους αθλητές και τις αθλήτριες του sifu Κώστα Γεωργίου.
Με μεγάλη επιτυχία συμμετείχε ο Αθλητικός Σύλλογος ΑΝΑΤΑΣΙΣ (προπονητές: Μαντάς Δημήτρης και Μαστρογιάννη Μαριλου) στο 3ο Πρωτάθλημα ΦΛΟΓΑ WUSHU KUNG FU. Οι αθλητές του Συλλόγου κατάφεραν να διακριθούν με: 3 Χρυσά μετάλλια - 5 Ασημένια - 1 Χάλκινο.
Ανακοίνωση του Α. Σ. Wushu-Kung Fu Ν. Κόσμου Στις 21 Δεκεμβρίου 2023 πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία, στον Αθλητικό Σύλλογο Wushu-Kung Fu Ν. Κόσμου (sifu Κώστας Γεωργίου) εξετάσεις και απονομές ζωνών Taolu και επιπέδων Sanda. Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές του συλλόγου για την προσπάθεια. Ευχαριστούμε πολύ τον sifu Δημήτρη Μαντά που…
Η Ελληνική αποστολή συμμετείχε στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που πραγματοποιήθηκε από 15 έως 17 Δεκεμβρίου στο Kumburgaz της Κωνσταντινούπολης, με 61 αθλητές και αθλήτριες. Συνολικά κατέκτησαν 61 μετάλλια. 18 Χρυσά, 19 ασημένια και 24 χάλκινα. Ακολουθούν τα ονόματα των διακριθέντων αθλητών/τριών:1η θέσηΒασιλάκης Γεώργιος σε 2 κατηγορίεςΤουρούτσικα Χριστίνα 2 κατηγορίεςΜπρούσαλης Παναγιώτης 2 κατηγορίεςΓεωργά…
Επιτυχίες την Ελλήνων αθλητών/τριών κατά την 1η ημέρα του 1st European Wushu Championship στην Κωνσταντινούπολη. Τουρούτσικα Χριστίνα 2η θεσηΠομόνη Πολύμνια 2η θέσηΜπαχούμης Παναγιώτης 2η θέσηΚαλαϊτζή Κατερίνα. 3η θέση
Στις 14-17/12/2023 θα πραγματοποιηθεί το 1st European Wushu Championship στην Κωνσταντινούπολη, στην Τουρκία. Στο πρωτάθλημα θα συμμετέχουν περίπου 500 αθλητές από 18 χώρες.Η Ελληνική αποστολή αποτελείται από 103 άτομα. Αρχηγός Αποστολής (1) άτομο, Κριτής (1), Αθλήτριες και αθλητές (61) άτομα, (9) προπονητές και (31) συνοδοί. Η Ελληνική αποστολή:
Κυριακή, 10 Δεκεμβρίου 2023 10:14

Αξιολόγηση Σαολίν Ρόου Τσουάν

Το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου, 2023, πραγματοποιήθηκε η Επίσημη Αξιολόγηση - Πιστοποίηση, στο Σαολίν Ρόου Τσουάν, κατηγορία των μαλακών τεχνών του Σαολίν Ρόου Τσουάν Γκουν Φα [Κιν.: Shàolín róuquán gōngfǎ 少林柔拳功法], από το στυλ Σαολίν Τσαν Τσι Τζιάν [Κιν.: Shàolín chǎnqìjiàn 少林产气健], από το ΕΠΟΣ, στη Λέσχη του Κέντρου, στην Αρτέμιδα.
Σελίδα 1 από 29