Με μεγάλη επιτυχία και καταπληκτικές εμφανίσεις των Ελλήνων καρατέκα, οκληρώθηκε η πρώτη μέρα στο 9ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της WUKF, στο Κλουζ Ναποκα της Ρουμανίας. Ο απολογισμός της ημέρας ήταν : Χριστίνα Κουντουριώτη - Χρυσό Μετάλλιο στην κατηγορία 50 - 55 kg KUMITE SHOBU SANBON. Κωνσταντίνος Καραμουζης - 5η θέση στην…
H Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε διοργανώνει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καράτε Παίδων-Κορασίδων 2021 στην Χαλκίδα, στο Δημοτικό Γυμναστήριο « Τ. ΚΑΜΠΟΥΡΗΣ » στις  2 & 3 Οκτωβρίου 2021.
Αναδημοσίευση από το site της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε Σύμφωνα με την προκήρυξη της Βαλκανικής Ομοσπονδίας που στάλθηκε στην Ομοσπονδίας μας στις 15/9/2021 η καταληκτική ημερομηνία πληρωμής των ξενοδοχείων που υποχρεωτικά διαμένουν οι αποστολές είναι η 26/9/2021 και η καταληκτική ημερομηνία δήλωσης των αθλητών είναι η 30/9/2021.
 Η ΚΕΔ προσκαλεί όλους τους Διαιτητές στις Εξετάσεις Διαιτησίας που θα πραγματοποιηθούν στις 18 & 19 Σεπτεμβρίου 2021 στην Αθήνα. Όλοι οι συμμετέχοντες θα πρέπει να καταθέσουν το παράβολο εξετάσεων στον λογαριασμό της ΕΛ.Ο.Κ. μέσω των συλλόγων τους.
Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καράτε Ανδρών-Γυναικών 2021 θα πραγματοποιηθεί  στο κλειστό γυμναστήριο Πετρούπολης, στις 25 Σεπτεμβρίου.
Δελτίο τύπου Με δύο μετάλλια στις αποσκευές τους επιστρέφουν το βράδυ της Δευτέρας (23/8, 20:00 με πτήση της ScandinavianAirlines) οι Έλληνες και οι Ελληνίδες καρατέκα που μετείχαν στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Τάμπερε. Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η Λυδία Ξένου στην κατηγορία -54κ. Νεανίδων και το χάλκινο η Στελίνα Τζίλια στα…
Μεγάλη επιτυχία για το ελληνικό καράτε και την αθλήτρια Στελίνα Τζίλια. Κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο, στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Καράτε του Τάμπερε στην κατηγορία των -53κ. Kούμιτε Νέων Γυναικών. Πολλά συγχαρητήρια από το DYNAMICSPORTS.GR.
Σάββατο, 21 Αυγούστου 2021 10:21

Πρωταθλήτρια Ευρώπης η Λυδία Ξένου

Δελτίο τύπου Το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία -54κ. Νεανίδων κατέκτησε η Λυδία Ξένου, στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Καράτε του Τάμπερε. Η πρωταθλήτρια του Οδυσσέα Πετρούπολης πραγματοποίησε επίδειξη δύναμης στην κατηγορία της και το βράδυ της Παρασκευής (20/8) επικράτησε της Ολλανδής Μαμαντέους για να χαρίσει στην Ελλάδα το πρώτο της μετάλλιο στη…
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Αθήνα, 19 Αυγούστου 2021 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Μετά από αίτημα του Υφυπουργείου Αθλητισμού η Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων του Υπουργείου Υγείας αποφάσισε κατά τη συνεδρίαση της Πέμπτης (19/8/2021), σχετικά με τη διεξαγωγή αγώνων μαζικού αθλητισμού (με περισσότερους από 300 αθλητές) από 1/9/2021 να συμμετέχουν μόνο εμβολιασμένοι…
Αναχώρησε για το Τάμπερε η εθνική ομάδα Καράτε. Καλή επιτυχία από το DYNAMICSPORTS.GR. Οι συμμετέχοντες αθλητές και αθλήτριες της εθνικής ομάδας Καράτε:
Ιστορικές στιγμές για το Καράτε Η Sandra Sanchez έγινε η πρώτη πρωταθλήτρια στους Ολυμπιακούς Αγώνες (Τόκυο 2021) στο άθλημα του Καράτε.
Πέμπτη, 05 Αυγούστου 2021 09:14

Προπονήσεις Εθνικής ομάδας ΚΑΡΑΤΕ

Παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες, συνεχίζονται οι προπονήσεις της Εθνικής ομαδας Καράτε Ε/Ν, νέων και U21 ενόψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Karate Tampere 2021. Οι αθλητές θα συγκεντρωθούν στις νέες εγκαταστάσεις του συλλόγου Spartan Warrior, το Σαββατοκύριακο 7 & 8 Αυγούστου.
Ανακοίνωση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε για το 48ο Ευρωπαικό Πρωτάθλημα Καράτε 2021 Οριστικά στις 20-22 Αυγούστου το Ευρωπαικό του ΤΑΜΠΕΡΕΚανονικά θα διεξαχθεί το 48ο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα εφήβων, νεανίδων, νέων και U21. Η φινλανδική κυβέρνηση εξέδωσε το τελευταίο πρωτόκολλο ασφαλείας για τον COVID-19, από το οποίο δεν επηρεάζεται η διεξαγωγή της…
Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο σεμινάριο διαιτησίας από τον Πρόεδρο της Επιτροπής Διαιτησίας της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Καράτε κύριο Javier Escalante στο Αθλητικό Κέντρο Οδού Νότου στην Αγία Παρασκευή. Το Σάββατο 24 /7/2021 το πρόγραμμα περιελάμβανε θεωρητικά μαθήματα διαιτησίας στα Kata και στο Kumite.
Η  WUKF ανακοίνωσε την διοργάνωση του 9ου Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Καράτε WUKF για όλες τις ηλικίες που θα πραγματοποιηθεί στην πόλη Κλουζ-Ναπόκα (Ρουμανία) από τις 23 έως τις 26 Σεπτεμβρίου 2021. Οι αγώνες θα διεξαχθούν στην Αθλητική Αίθουσα "Horia Demian". Ο Πρόεδρος της WUKF, Δρ Liviu Crisan δήλωσε:
Η Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε διοργανώνει σεμινάριο διαιτησίας, με τον πρόεδρο της Επιτροπής Διαιτησίας της WKF, Χαβιέρ Εσκαλάντε. Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στις  24 & 25 Ιουλίου στο "Αθλητικό Κέντρο Νότου" στην Αγία Παρασκευή.  
Ανακοίνωση της Ελληνικής Ομοσπονδίας ΚαράτεΠροσκαλούνται οι αθλητές που έχουν επιλεγεί για την στελέχωση της Εθνικής-Ομάδας Εφήβων-Νεανίδων, Νέων Ανδρών-Γυναικών & Under 21 να παρευρεθούν στην προπόνηση η οποία θα πραγματοποιηθεί στον σύλλογο ΕΛΛΗΝΟ-ΙΑΠΩΝΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΑΡΑΤΕ "ΤΑΤΣΟΥΟ ΣΟΥΖΟΥΚΙ" στην διεύθυνση: Ανδρέα Παπανδρέου 96 &, Αναξαγόρα, Γλυφάδα 166 74 το Σάββατο 16 Ιουλίου…
Ανακοίνωση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εφήβων, Νεανίδων, Νέων και U21 Με πλήρη σύνθεση θα ταξιδέψει η εθνική ομάδα καράτε στη Φιλανδία για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εφήβων, Νεανίδων, Νέων και U21. Η διοργάνωση θα διεξαχθεί από τις 22 έως τις 24 Αυγούστου στο Τάμπερε και η ΕΛΟΚ…
Κατάλογος Απονομής Βαθμών DAN από την Ειδική Επιτροπή Ειδικού Σκοπού ΕΛΟΚ Δείτε τα αποτελέσματα:https://drive.google.com/file/d/1i3hNKfj76kFwLb0po1YU_KZ7qPUoZs-A/view?fbclid=IwAR2ebLkQesm1r4mv3LbXPNOWX6WmSYtD8Gz2mOaL3mSTHMDRgcn59F0b0wQ Πηγή: ΕΛΟΚ
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το επιμορφωτικό σεμινάριο διαιτησίας στο κλειστό γυμναστήριο "Φιλίππειο" Βεροίας.Στο συγκεκριμένο σεμινάριο ο πρόεδρος της επιτροπής διαιτησίας κος Αρσενιάδης Δημήτριος παρουσίασε τους κανονισμούς διαιτησίας μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της επιτροπής κους Αναστασιάδη Δημήτριο, Γκορέζη Παναγιώτη, Πανετσίδη Νικόλαο,Τσαβδάρη Σοφοκλή και Λαζαρίδη Γεώργιο.
Σελίδα 1 από 17