Μια πολύ καλή εμπειρία πήρανε οι αθλήτριες του Α.Σ. ΚΕΝΤΡΟ ΔΥΝΑΜΗΣ - CHAMPION ACADEMY LARISA  σε αθλητική διοργάνωση στην Αθήνα, δίνοντας τον καλύτερο τους εαυτό. Ενα βήμα ακόμα προς το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Kyokushindo, που θα πραγματοποιηθεί στην Λάρισα από 24-26 Μαίου 2024. Ο προπονητής του Συλλόγου Γιώργος Πλιάτσικας δήλωσε στο Dynamicsports.gr:
Πολυπληθής αποστολή με πενήντα (50) αθλητές/τριες και συνολικά 115 μέλη του Α.Σ.ΠΑΝΘΗΡΕΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, (προπονητής: Νίκος Μπίλας)  θα ταξιδέψουν το Σαββατοκύριακο 20-21 Απριλίου στον Βόλο, όπου θα συμμετάσχουν στο επίσημο κύπελλο Ελλάδος Body contact.
Το Σάββατο 30 Μαρτίου στην αίθουσα του συλλόγου Α.Σ. ΚΑΡΑΤΕ ΑΧΙΛΛΕΙΩΝ (προπονητής: Βασίλης Ζαμπλάκος) θα πραγματοποιηθεί σεμινάριο Καράτε. Θα διδάξει ο διεθνής διαιτητής Sensei Γκορέζης Παναγιώτης 7o Dan. Το πρώτο σεμινάριο για μικρούς καρατέκα ξεκινάει 3.15 μμ.Το δεύτερο γκρουπ ξεκινάει 4.45 μμ για μεγαλύτερες ζώνες.
Με 11 αθλητές/τριες συμμετέχει ο "Α.Σ. ACADEMY SHOTOKAN HERAKLION" (προπονητής: Βασίλης Κατσαντάς) στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Καράτε Παίδων - Κορασίδωνπου θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 30-31 Μαρτίου στη χαλκιδα!!
Φιλική προπόνηση Kumite πραγματοποίησαν οι αγωνιστικές ομάδες των σχολών πολεμικών τεχνών Seishinkai Dojo του Shihan Τζήρα Αθανάσιου και Senshikai Dojo του Sensei Γιώργου Δαλαμάγκα μέλη της Ιαπωνικής οργάνωσης ΙΚΟ NAKAMURA που δραστηριοποιούνται στην Λάρισα εν όψη των προσεχών αγώνων που πλησιάζουν η προπόνηση πραγματοποιήθηκε στην έδρα της σχολής Seishinkai στην…
Η Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε διοργανώνει στις 30 και 31 Μαρτίου το πανελλήνιο πρωτάθλημα Παίδων Κορασίδων 2024. Οι αγώνες θα γίνουν στην Χαλκίδα και θα συμμετέχουν 1.142 αθλητές από 127 σωματεία από όλη την Ελλάδα.
Τετάρτη, 13 Μαρτίου 2024 15:56

ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΑΡΑΤΕ 2024

Ο Αθλητικός Σύλλογος "ΚΕΝΤΡΟ ΔΥΝΑΜΗΣ - CHAMPION ACADEMY" ( προπονητής:Γιώργος Πλιάτσιακας) που δραστηριοποιείται στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας, συμμετείχε την Κυριακή 10 Μαρτίου στο Φεστιβάλ Πολεμικών Τεχνών στην Λαμία με 3 αθλητές: Μπαρούχας Ορφέας Τσιλίγκας Κων/νος και Δώρα Μάκρη.
Πέμπτη, 07 Μαρτίου 2024 15:45

Πανελλήνιο Κύπελλο Body Contact 2024

Το Πανελλήνιο Κύπελλο Body Contact της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Κικ Μποξινγκ, θα πραγματοποιηθεί την  Κυριακή 21 Απριλίου 2024 στο Κλειστό Γυμναστήριο Ν.Ιωνίας Βόλου.
Η Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε διοργανώνει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καράτε Ανδρών- Γυναικών 2024 στις 2 & 3 Μαρτίου, στο 3ο κλειστό γυμναστήριο Ζωφριάς.
Χρυσό μετάλλιο η Χριστίνα Παππά στα 48κ. Νέων Γυναικών στο Karate1 Youth League.
Χάλκινο μετάλλιο για την Κωνσταντίνα Χρυσοπούλου στο Karate1 Youth League στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.
Ο Ανδρέας Μπιτσώρης κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωπαιικό Πρωτάθλημα Καράτε στην κατηγορία -68κ Νέων Ανδρών.
Η Μαρία Αναστασίου κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στα +66κ Νέων Γυναικών, στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Καράτε της Τιφλίδας.
Το Πανελλήνιο Κύπελλο Κλάδου Άθλησης Body Contact θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 21 Απριλίου 2024 στο Κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο Αγριά Βόλου. Οι αγώνες θα γίνουν υπό την αιγίδα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Kick Boxing.
Με πλήρη ομάδα αναχώρησε για τη Γεωργία η εθνική Ελλάδας καράτε, που θα συμμετάσχει στο 51ο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα μικρών ηλικιών (Εφήβων, Νεανίδων, Νέων και U21) από τις 9 έως τις 11 Φεβρουαρίου.
Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε ο Στέφανος Ξένος στο Karate One-Premier League Paris. Πολλά συγχαρητήρια.
Δελτίο τύπου Το Σάββατο 20.01.2024 συστάθηκε σε σώμα το Δ.Σ. του Σωματείου Εν Ενεργεία Αθλητών Αθλητριών Καράτε (Σ.Ε.Ε.Α.Α.Κ.) Η σύνθεση του Δ.Σ. είναι η εξής:ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Κωνσταντίνος ΜαστρογιάννηςΑ΄ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Στέφανος-Χρήστος ΞένοςΒ΄ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Μαρία ΣτόληΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Μιχαήλ ΓιαννέληςΤΑΜΙΑΣ: Κυριακή Κυδωνάκη
Ο Πρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Καράτε (W.K.F.) Antonio Espinós ταξίδεψε στην Αθήνα για να παρακολουθήσει το Karate 1-Series A Athens το περασμένο Σαββατοκύριακο. Η εκδήλωση, η οποία ήταν μια συγκλονιστική επίδειξη της ικανότητας του Καράτε στην διοργάνωση άρτιων εκδηλώσεων, άνοιξε τη διεθνή σεζόν του αθλήματος και έδωσε στον κ. Εσπίνος…
Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Παγκόσμιο Κύπελλο Karate 1 Series A Athens 2024, που φιλοξενήθηκε για δεύτερη συνεχή χρονιά στο κλειστό των Άνω Λιοσίων. Τα αστέρια του ελληνικού καράτε έλαμψαν ξανά καθώς κατέκτησαν –όπως και πέρσι- τέσσερα μετάλλια. Η συγκομιδή αυτή φέρνει την Ελλάδα στην 5η θέση μεταξύ 81 χωρών…
Σελίδα 1 από 21