Ο Αθλητικός Σύλλογος  "Η ΔΥΝΑΜΗ" Περιστερίου έδωσε το δυναμικό παρών στο Acropolis International Wushu Open Tournament με 6 αθλητές στο αγώνισμα του Kick Light. Οι αθλητές και οι αθλήτριες του Δασκάλου Βαγγέλη Παπουτσάκη έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους, κατακτώντα; συνολικά 5 μετάλλια. 
Ανακοίνωση του Α.Σ. "Η ΔΥΝΑΜΗ" Περιστερίου (προπονητής: Βαγγέλης Παπουτσάκης) για την συμμετοχή του στο  ATHINA OPEN Kickboxing. Ο Α.Σ "Η ΔΥΝΑΜΗ" Περιστερίου έδωσε το δυναμικό παρών με 33 αθλητές στην διοργάνωση ATHINA OPEN Kickboxing. Αναλυτικά οι συμμετοχές: 10 αθλητές στην αγωνιστική αυτοάμυνα - 23 αθλητές στα αγωνιστική στυλ LC &…
Στους αγώνες FIGHT NIGHT σε μια βραδιά επίλεκτων αθλητών θα συμμετάσχει η αθλήτρια του A.S. Fighters Academy - Poutsiakas Team Larissa Kalli Smoulioti εκπροσωπώντας τον σύλλογο. Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν στις 22 Ιανουαρίου 2023 στα Τρίκαλα.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Προαγωγικές εξετάσεις ζωνών πραγματοποιήθηκαν σε όλα τα τμήματα kick boxing, muay Thai και αυτοάμυνας με απόλυτη επιτυχία!Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. του συλλόγου συγχαίρει όλους τους αθλητες για την επιτυχία τους καθώς και τους προπονητές Καραουλάνη Φωτεινή και Αντώνιο Βογιαντζή! Ακολουθούν φωτό
Αθλητές και αθλήτριες του "FILIS GYM" συμμετείχαν στο 3ωρο sparring που πραγματοποιηθηκε στην Θήβα στις 17 Δκεμβρίου 2022 στο PAGRATIS CLUB του Μανώλη Σταματέλου.
Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι προαγωγικές εξετάσεις ζωνών στο Kick Boxing, στον Α.Σ. BRAVES ROBOS TEAM. Στις εξετάσεις συμμετείχαν αθλητές και αθλήτριες και από τα 3 dojo (Ν. Σμύρνης και Π. Φαλήρου). Ακολουθούν φωτό από τις εξετάσεις:
Τρίτη, 06 Δεκεμβρίου 2022 08:32

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Kick Boxing 2022

Το πανελλήνιο πρωτάθλημα KICK BOXING 2022 θα πραγματοποιηθεί στο Ηράκλειο Κρήτης από 8 έως 11 Δεκεμβρίου.
Το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2022, αθλητές του "FILIS GYM" (προπονητής: Νίκος Φίλης) συμμετείχαν σε φιιλικό sparring Kick Boxing, που έγινε στο Περιστέρι στον Άγιο Ιερόθεο. Οι αγώνες προετοιμασίας, έγιναν μεταξύ του FILIS GYM (Νίκος Φίλης) και του GOLDEN LION (Νίκος Μπέκας) και συμμετείχε και ο Σπύρος Κουρσάρης.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του κλάδου άθλησης BODY CONTACT (Πανελλήνια Ομοσπονδία Kick Boxing)Πρόεδρος Κοσμίδης ΓιώργοςΑντιπρόεδρος Μπίλας ΝικόλαοςΓ.Γραμματέας Κοσμίδου Ευδοξία Ταμίας Παπαγεωργίου Ζήσης Πρόεδρος Τεχνικής Επιτροπής Μελικιάδης Οτάριο
Το "FILIS GYM" συμμετείχε με τους μικρούς αθλητές του, στο σεμινάριο Kick Boxing διάρκειας 3 ωρών, που διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία ο "Α.Σ. PAGRATIS CLUB" στις 22 Οκτωβρίου 2022 στην Θήβα. Ο Νίκος Φίλης δήλωσε:
Ο Αθλητικός Σύλλογος Γενναίοι (Braves Robos Team) πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία τις τελευταίες εξετάσεις για την φετινή σεζόν στο άθλημα του kick boxing στον νέο χώρο του συλλόγου, Ελλησπόντου 27 στη Νέα Σμύρνη. Στις εξετάσεις παρευρέθηκαν οι δάσκαλοι: Ρόμπος Γεώργιος, Ρόμπος Κώστας, Ρόμπος Γιάννης και Στούπας Γιάννης.
Κυριακή, 17 Απριλίου 2022 06:16

GODS OF WAR OPEN

Σήμερα διεξάγεται το GODS OF WAR OPEN με ρεκόρ συμμετοχών από όλη την Ελλάδα και Κύπρο.
Σάββατο, 26 Φεβρουαρίου 2022 08:12

Το "WARRIOR SPIRIT 2" στις 25 Ιουνίου στο Λουτράκι

Το κορυφαίο διεθνές μαχητικό σόου μετά τους χολιγουντιανούς σταρ Scott “BOYKA” Adkins & Silvio Simak το 2018 στην Αθήνα επιστρέφει. Θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 25 Ιουνίου, στο Λουτράκι.
Πανελλήνια Ομοσπονδία Kickboxing Προς: Μέλη Π.Ο.Κ.Θέμα: Ενημερωτική Ημερίδα Συνέδριο Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Kickboxing σας ενημερώνει ότι η ομοσπονδία μας θα διοργανώσει ενημερωτική ημερίδα - συνέδριο Βορείου και Δυτικής Ελλάδας στις 22 Ιανουαρίου 2022 και ώρα έναρξης 13.00. Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στο συνεδριακό χώρο του ξενοδοχείου Olympic (Μελανίδη 2, Ιωάννινα,…
Τετάρτη, 10 Νοεμβρίου 2021 16:37

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα KICK BOXING 2021

Με 3 αθλητές και αθλήτριες ο Αθλητικός Σύλλογος "ATHENS MARTIAL ARTS ACADEMY" θα συμμετέχει στο EUROPEAN WAKO JUNIOR’S. Οι αγώνες θα διεξαχθούν από 5-14 Νοεμβρίου 2021 στο Montenegro. Οι αθλητές του sifu Σπύρου Καραπάνου αναχώρησαν με την εθνική ομάδα για το Ευρωπαικό Πρωτάθλημα της WAKO. Τα ονόματα των αθλητών:
Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το διασυλλογικό πρωτάθλημα “Athina Cup” υπό την αιγίδα της Π.Ο.Κ.. Ο Αθλητικός Σύλλογος  "Η ΔΥΝΑΜΗ Περιστερίου" με προπονητή τον Βαγγέλη Παπουτσάκη, μετά από μία καταπληκτική εμφάνιση των αθλητών του και μετά από πολύ καιρό απραξίας λόγω συνθηκών, με 27 συνολικά συμμετοχές, κατέκτησε συνολικά 27 μετάλλια, στα…
Στις 9 & 10 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί το "ATHINA OPEN", στο Στάδιο "Χρ. Αγγουρακη" στο Δάσος Χαιδαρίου και συγκεκριμένα στο Μεγάλο αθλητικό Κέντρο του Δήμου επί της οδού Ηρώων Πολυτεχνείου 104 και 3ης Σεπτεμβρίου 1. Το πρωτάθλημα είναι επίσημα αδειοδοτημενο από την Πανελλήνια Ομοσπονδία KICK BOXING (ΠΟΚ) και θα τηρηθούν…
Σελίδα 1 από 15