Πέμπτη, 02 Φεβρουαρίου 2023 08:05

9ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ

Η Ελληνική Ομοσπονδία Παγκρατίου Αθλήματος διοργανώνει το 9ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ. Θα πραγματοποιηθεί απο 17 - 19 Φεβρουαρίου 2023 στο "Κλειστό Γυμναστήριο ΝΙΚΗΣ"  2ου Λυκείου Αγίας Βαρβάρας. Οι αθλητές θα αγωνισθούν στα εξής αγωνίσματα: ΠΑΛΑΙΣΜΑΤΑ - ΠΟΛΥΔΑΜΑΣ - ΑΓΩΝ ΗΜΙΕΠΑΦΗΣ - ΚΑΤΩ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟ - ΑΓΩΝ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ - ΠΛΗΡΗΣ ΑΓΩΝ.
Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, ο Αναγνωρισμένος Προπονητής Παγκρατίου Αθλήματος από την Γεν. Γραμματεία Αθλητισμού, και Προπονητής του "Αθλητικού Συλλόγου Φιλοσοφικών Πολεμικών Τεχνών Αιτωλοακαρνανίας" Καψάλης Απόστολος, μετά από απόφαση του Υπουργείου Αθλητισμού, Πολιτισμού, Παιδείας & Θρησκευμάτων εδώ και αρκετά χρόνια, να γίνονται παρουσιάσεις του Παγκρατίου στις Σχολικές Μονάδες Πρωτοβάθμιας…
Η Ελληνική Ομοσπονδία Παγκρατίου Αθλήματος διοργανώνει το 26ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παγκρατίου 2022. Οι αγώνες θα γίνουν στις 14 & 15 Μαίου στο Λουτράκι.Κατηγορίες και αγωνίσματα:
 
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Παγκρήτιο Πρωτάθλημα Παγκρατίου Αθλήματος στο Ηράκλειο Κρήτης, με συμμετοχή 450 αθλητών από 15 συλλόγους. Ο Δάσκαλος Γεώργιος Ζαιμάκης έγραψε στην προσωπική του σελίδα για τους αγώνες: Ευχαριστώ τους συναδέλφους που στήριξαν και συμμετείχαν στο πρωτάθλημα (Κανακαράκη, Δημητρόπουλο Γ., Ζαϊμάκη Α., Πρεντούλη, Βουλγαρίδη, Δημητρόπουλο Δ., Συνολάκη…
Πανελλήνια Ημερίδα - Σεμινάριο Προπονητών - Ελλανοδικων & Αθλητών 18 ετών και άνω, πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα της Ομοσπονδίας Παγκρατίου Αθλήματος, στο Sport's Club στο Λουτράκι στις 16 & 17 Φεβρουαρίου 2019.
Σάββατο, 16 Φεβρουαρίου 2019 07:48

Ε.Ο.Π.Α. - ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 2019

Το DYNAMICSPORTS.GR παρουσιάζει το αγωνιστικό πρόγραμμα της Ε.Ο.Π.Α. για το 2019 . ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΗΜΕΡΑ ΤΟΠΟΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ. 19 - 20 ΗΜΕΡΙΔΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ - ΕΛΛΑΝΟΔΙΚΩΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ26 - 27 ΗΜΕΡΙΔΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ - ΕΛΛΑΝΟΔΙΚΩΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΒΟΡ. ΕΛΛΑΔΟΣΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2 - 3 ΤΟΠΙΚΟ ΒΟΡ. ΕΛΛΑΔΟΣ (ΠΑΓΚΡΑΤΙΟ ΑΘΛΗΜΑ) ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ9 - 10 ΗΜΕΡΙΔΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ - ΕΛΛΑΝΟΔΙΚΩΝ…
Οι αθλητές οι οποίοι κατέλαβαν τις τρεις πρώτες θέσεις (και 2η τρίτη) στην κατηγορία τους και στα αγωνίσματα: «ΑΓΩΝ ΗΜΙΕΠΑΦΗΣ», «ΠΑΛΑΙΣΜΑΤΑ», «ΠΟΛΥΔΑΜΑΣ», «ΑΓΩΝ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ» και «ΚΑΤΩ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟ» θα παραβρεθούν το Σάββατο 1η Σεπτεμβρίου 2018 στις εγκαταστάσεις του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ, όπου θα διεξαχθεί η 2η Πανελλήνια Προπόνηση ενόψει…
Στις 20 Δεκεμβρίου 2017, πραγματοποιήθηκαν οι εξετάσεις του Α.Σ. ΑΥΤΟΑΜΥΝΑΣ "Η ΛΕΓΕΩΝΑ" στο Παγκράτιο άθλημα.Οι αθλητές πραγματικά εντυπωσίασαν όλους τόσο με τις άψογες τεχνικές τους όσο και με το ήθος και αγωνιστικό πνεύμα που επέδειξαν.Θερμά συγχαρητήρια στον προπονητή του Α.Σ. ΑΥΤΟΑΜΥΝΑΣ "Η ΛΕΓΕΩΝΑ" Νικόλαο Γιαννάκη και στους μικρούς αθλητές.
Σύμφωνα με το Αγωνιστικό Πρόγραμμα της Παγκοσμίου Ομοσπονδίας Παγκρατίου Αθλήματος, στις 6,7,8 Οκτωβρίου 2017 θα διεξαχθεί το 5ο ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στο Λουτράκι, (SPORT CAPM LOUTRAKI). Κατηγορίες:
Για ακόμη μια φορά εντυπωσιακή ήταν η εμφάνιση του Α.Σ. Αυτοάμυνας η "Λεγεώνα" στο 22ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παγκρατίου αθλήματος. Ο προπονητής του συλλόγου Νίκος Γιαννάκης δήλωσε στο περιοδικό μας:
Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου 2017 16:05

Εξετάσεις ζωνών στον Α. Σ. "Η ΛΕΓΕΩΝΑ"

Στις 11 Φεβρουαρίου 2017 πραγματοποιήθηκαν με εξαιρετική επιτυχία στον Αθλητικό Σύλλογο "Η ΛΕΓΕΩΝΑ" οι εξετάσεις των αθλητών του Παγκρατίου Αθλήματος. Οι γνώσεις και η εκτέλεση των τεχνικών υπήρξαν άρτιες καθώς οι συμμετέχοντες με την εξαίρετη εμφάνιση τους τίμησαν τον προπονητή τους Νίκο Γιαννάκη.  
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν στις 16 Ιουνίου 2016, οι εξετάσεις των αθλητών του "Α.Σ. Λεγεών" στο Παγκράτιο Αθλημα. Οι συμμετέχοντες εξετάστηκαν τεχνικά και αναλυτικά στην ύλη της ΣΤ τάξης και Α τάξης του Πυξ Λαξ, και κρίθηκαν άξιοι και ικανοί στην απόκτηση του πτυχίου τους. Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ.…
Στο Ρέθυμνο στις 14 & 15 Μαϊου 2016 διεξάγεται το τοπικό πρωτάθλημα Κρήτης Παγκρατίου αθλήματος 2016, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Παγκρατίου Αθλήματος (Ε.Ο.Π.Α)και της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.
Πέμπτη, 21 Απριλίου 2016 14:44

ΕΟΠΑ: 21ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 2016

Η Ελληνική Ομοσπονδία Παγκρατίου Αθλήματος, διοργανώνει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα του κλάδου άθλησης ΠΥΞ-ΛΑΞ στις 11 Μαίου 2014 στο κλειστό Γυμναστήριο Ζωγράφου (Ωρίωνος 2).
Η Ελληνική Ομοσπονδία Παγκρατίου Αθλήματος διοργανώνει στις 29 και 30 Μαρτίου 2014 το "19ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παγκρατίου Αθλήματος" στο Ολυμπιακό Κέντρο Άνω Λιοσίων. Το Σάββατο 29 Μαρτίου θα αγωνισθούν οι κατηγορίες παίδων-κορασίδων και εφήμων-νεανίδων και την Κυριακή 20 Μαρτίου οι κατηγορίες αγένειοι-νέων γυναικών και ανδρών-γυναικών.
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣΤΟΠΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ 2014ΒΛΑΧΙΩΤΗ ΔΗΜΟΥ ΕΥΡΩΤΑ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία τη ΚΥΡΙΑΚΗ 9 Φεβρουαρίου 2014 το Τοπικό Πρωτάθλημα Πελοποννήσου 2014, το οποίο διοργάνωσε υπό την αιγίδα της Ε.Ο.Π.Α., το Σωματείο – μέλος της «ΠΑΛΛΑΚΩΝΙΚΟΣ Α.Σ.» και διεξήχθη στο Κλειστό Γυμναστήριο Βλαχιώτη του Ευρώτα Λακωνίας. Στο Πρωτάθλημα…
Σελίδα 1 από 2