Δελτίο τύπου ΑΔΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ της αθλητικής εγκατάστασης του "Α.Γ.Σ. ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΜΕΓΑΣ" από τον Δήμο Αγίας Παρασκευής. Το αθλητικό σωματείο με την επωνυμία "Α.Γ.Σ. ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΜΕΓΑΣ" αναγνωρίστηκε με την την υπ’αριθ. 31498 απόφαση του Πρωτοδικείου Αθηνών.Το σωματείο αναγνωρίστηκε από την Γραμματεία Αθλητισμού ως φίλαθλο σωματείο με την το αριθ.…
Παρασκευή, 21 Φεβρουαρίου 2020 09:12

SKIF HELLAS: Σεμινάριο SHOTOKAN KARATE στις 8 Μαρτίου 2020

 Ο Α.Γ.Σ. "ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΜΕΓΑΣ" που δραστηριοποιείται στην ευρύτερη περιοχή της Αγίας Παρασκευής, θα συμμετάσχει στο πανελλήνιο κύπελλο SHOTOKAN KARATE 2020 με 38 αθλητές και αθλήτριες.
Δευτέρα, 03 Φεβρουαρίου 2020 16:34

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: "Α.Σ. KARATE SHOTOKAN ΚΑΛΛΙΠΟΛΗΣ"

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ "Α.Σ. KARATE SHOTOKAN ΚΑΛΛΙΠΟΛΗΣ" Η ΣΧΟΛΗ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΑΝΟΙΧΤΗ!!! ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΠΑΛΑΙΟΙ κ ΝΕΟΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΡΑΤΕΚΙ ΚΑΘΩΣ κ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΝΑ ΠΑΡΕΒΡΕΘΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 6/2 κ ΩΡΑ 19.00μμ ΝΑ ΑΠΟΔΩΣΟΥΜΕ ΦΟΡΟ ΤΙΜΗΣ ΣΤΟΝ SENSEI ΝΤΙΝΟ ΣΤΡΑΤΟΥΛΗ!!!!
Δευτέρα, 03 Φεβρουαρίου 2020 15:46

Στις 15-16 Φεβρουαρίου το "SHOTOKAN CUP 2020"

Πέμπτη, 30 Ιανουαρίου 2020 18:56

"Έφυγε" ο sensei Ντίνος Στρατούλης

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ. ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΝΤΙΝΟ.
Δευτέρα, 20 Ιανουαρίου 2020 16:56

SOLAR CLUB CORFU: Σεμινάριο SHOTOKAN KARATE & BRAZILIAN JIU JITSU

Παρασκευή, 10 Ιανουαρίου 2020 16:19

SHOTOKAN CUP 2020

Σε εορταστικό κλίμα πραγματοποιήθηκε το 3o εσωτερικό πρωτάθλημα καράτε σε KATA & KUMITE για όλους τους αθλητές της σχολής Zanshin dojo ανεξαρτήτου ηλικίας.(Παιδικό – Εφηβικό – Ενηλίκων). Στις 20 Δεκεμβρίου, οι αθλητές της σχολής αγωνίστηκαν και έδειξαν τον καλύτερο τους εαυτό που έρχεται μέσα από την καθημερινή τους προπόνηση.
Ο Αθλητικός Σύλλογος "Zanshin Dojo Shotokan Karate" με προπονητές τους: Ζάνκοβιτς Αλέξανδρο και Κουζέλη Νίκο διοργανώνει το 3ο Εσωτερικό Πρωτάθλημα Kata - Kumite του συλλλόγου, αποχαιρετώντας το 2019. Οι αθλητές του συλλόγου θα διαγωνισθούν στα κάτα και στο κούμιτε.
Δυναμική παρουσία του Α.Σ. SHOTOKAN KARATE DO ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ (Δάσκαλος: Κατσαντάς Βασίλης) στο Κύπελλο Καράτε Εγχρώμων και Μαύρων ζωνών. Αξιοσημείωτο είναι ότι δύο αθλητές του συλλόγου, έπαιζαν για πρώτη φορά σε κατηγορία εφήβων - νεανίδων. Ο Δάσκαλος του συλλόγου έγραψε στην προσωπική του σελίδα για τις επιτυχίες των αθλητών του στο…
Η SKIF HELLAS διοργανώνει σεμινάριο BUDO KARATE με τον Δάσκαλο MASARU MIURA 9ο dan στις 16 & 17 Νοεμβρίου στο Κλειστό Γυμναστήριο Ιλισίων "Αντώνης Φώτσης".
Ο "Α.Σ. Zanshin Dojo Shotokan Karate" (Δάσκαλοι: Ζάνκοβιτς Αλέξανδρος - Κουζέλης Νίκος) συμμετείχε με απόλυτη επιτυχία στο Κύπελλο Καράτε Εγχρώμων & Μαύρων Ζωνών. Συνολικά με 5 συμμετοχές, οι αθλητές του κατέκτησαν 1 χρυσό μετάλλιο kumite (Γιώργος Γενναδης) και 2 χάλκινα μετάλλια σε kata και kumite από την (Ειρήνη Κώστα).
Καταπληκτική παρουσία ανάμεσα σε 2.500 συμμετοχές, του "Α.Σ. Παρθενών Κορυδαλλού SKIF" στο Κύπελλο Καράτε Εγχρώμων & Μαύρων Ζωνών. Η συστηματική και επίμονη δουλειά που γίνεται από τους Δασκάλους του συλλόγου, Κατερίνα Πριοβόλου και Θεόδωρο Γιαννάκη, σίγουρα αποφέρει αποτελέσματα Απολογισμός διακρίσεων:10 Χρυσά8 Ασημένια 9 Χάλκινα Πολλά συγχαρητήρια από το DYNAMICSPORTS.GR
Με 45 αθλητές ο "Α.Σ. Παρθενών Κορυδαλλού SKIF" (Κατερίνα Πριοβόλου - Θεόδωρος Γιαννάκης) θα συμμετέχει στο Κύπελλο Καράτε Εγχρώμων & Μαύρων ζωνών της ΕΛΟΚ, που θα πραγματοποιηθεί στις 2 & 3 Νοεμβρίου στο κλειστό γήπεδο Κανήθου στην Χαλκίδα. Καλή επιτυχία από το DYNAMICSPORTS.GR.
Σελίδα 1 από 9