Εκτύπωση

Επικοινωνία

Ελευθερίου Κ
KIΘΑΙΡΩΝΟΣ 19Β
ΑΝΩ ΧΑΛΑΝΔΡΙ
210685
2106851970

taoclub@hotmail.co.uk
www.taoclub.gr

Πληροφορίες

Περιγραφή

Προπονητές:
Ελευθερίου Σ. & Στελετάρης Γ.

Το 1987 με πρωτοβουλία του Κυριάκου Ελευθερίου, ιδρύθηκε στο Χαλάνδρι ο Γυμναστικός και Φιλοσοφικός Όμιλος Χαλανδρίου TAO CLUB. Θέτοντας σταθερές βάσεις και επενδύοντας σε διαχρονικές αξίες, όπως είναι οι πολεμικές τέχνες και η φιλοσοφία τους, ο όμιλος λειτουργεί έως και σήμερα με κεντρικό άξονα τον αθλητισμό και τον σεβασμό στον αθλητή. Στον όμιλο διδάσκεται το σύστημα shaolin chai jia nan quan.
Ο Γυμναστικός και Φιλοσοφικός Όμιλος Χαλανδρίου TAO CLUB είναι αναγνωρισμένος από την Ελληνική Ομοσπονδία Γουσού Κουνγκ Φου και συμμετέχει ενεργά σε πανελλήνια, ευρωπαϊκά (EWuF) και παγκόσμια (IWuF) πρωταθλήματα με διακρίσεις σε όλα τα επίπεδα.

Πρωταρχικός σκοπός είναι η ανάπτυξη του αθλητικού ιδεώδους, μέσα από το wushu kung fu, η γνωριμία του κόσμου με τις πολεμικές τέχνες, αλλά και η κατανόηση της φιλοσοφίας τους. Στόχος είναι η ισορροπία μεταξύ του νου και του σώματος, η προφύλαξη της σωματικής ακεραιότητας και ΌΧΙ η καλλιέργεια επιθετικών συμπεριφορών.

Ο Όμιλος όμως δεν περιορίζεται μόνο εντός των στενών ορίων της σχολής και στον αθλητικό χαρακτήρα, αλλά έχει επίσης κοινωνικό και φυσιολατρικό πρόσωπο. Στα πλαίσια αυτών των δράσεων πραγματοποιούνται εκδηλώσεις φιλανθρωπικού χαρακτήρα (για τον σύλλογο ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ, τον παιδικό σταθμό για παιδιά με ειδικές ανάγκες (ΑΡΓΟΣ), το Γηροκομείο Παλλήνης κ.α.), προπονητικά camp όπως και οργανώνονται εξορμήσεις στην ελληνική φύση (ορειβασία, πεζοπορία, αναρρίχηση κ.α)

Στο σύλλογο μας λειτουργούν καθημερινά τμήματα για αρχάριους και προχωρημένους.

Εγγραφές γίνονται καθ’ όλη την διάρκεια του έτους.
Γυμναστικός και Φιλοσοφικός Όμιλος Χαλανδρίου TAO CLUBΓυμναστικός και Φιλοσοφικός Όμιλος Χαλανδρίου TAO CLUBΓυμναστικός και Φιλοσοφικός Όμιλος Χαλανδρίου TAO CLUBΓυμναστικός και Φιλοσοφικός Όμιλος Χαλανδρίου TAO CLUBΓυμναστικός και Φιλοσοφικός Όμιλος Χαλανδρίου TAO CLUBΓυμναστικός και Φιλοσοφικός Όμιλος Χαλανδρίου TAO CLUB