Εκτύπωση

Επικοινωνία

Λεωφ. Βραυρώνας & Αύρας
Αρτέμιδα
19016

6970274549
public@ac-artemidas.gr
http://www.ac-artemidas.gr/
www.facebook.com/authenticshaolin/

Πληροφορίες

Περιγραφή

Η ιδέα της δημιουργίας του Αθλητικού Συλλόγου μας, γεννήθηκε από μια ομάδα κατοίκων της Αρτέμιδας, με ιδιαίτερη αγάπη στον Αθλητισμό και στους Νέους Ανθρώπους. Όλοι μαζί, δημιουργήσαμε ένα Σύλλογο θέλοντας να φτιάξουμε ένα σημείο έλξης για τα παιδιά της Αρτέμιδας, ώστε να ασχοληθούν όσο το δυνατόν περισσότερο με πράγματα τα οποία θα τους προσφέρουν υγεία, γνώση μα πάνω από όλα θα δημιουργήσουν άτομα γεμάτα αυτοπεποίθηση, αισιοδοξία και εμπιστοσύνη για τον εαυτό τους και τη ζωή.


Για τους λόγους αυτούς επιλέξαμε και τη Αρχαιοελληνική ρήση του Ισοκράτη προς το Δημόνικο «Στέργε μεν τα παρόντα, ζήτει δε τα βέλτιστα» που σημαίνει: «Αυτά που έχεις επιτύχει να προσπαθείς να τα διατηρείς, αλλά συγχρόνως να αναζητάς υψηλότερους, καλύτερους και αποτελεσματικότερους στόχους» ώστε να αντιπροσωπεύει όλα όσα ο Σύλλογος μας πρεσβεύει.

Eίστε ευπρόσδεκτοι να παρακολουθήσετε τα νέα μας on-line ή να μας επισκεφτείτε από κοντά και να γνωρίσετε μέσα από τον Σύλλογο μας, το Σαολίν Κουνγκ Φου και να διαπιστώσετε αν ο τρόπος που λειτουργούμε, καθώς και το κλίμα του Συλλόγου μας ταιριάζει με τις προσδοκίες και τον χαρακτήρα σας.
Α.Ο.Α.Σ.Κ.Φ. "ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ"Α.Ο.Α.Σ.Κ.Φ. "ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ"