Σάββατο, 10 Φεβρουαρίου 2024 07:45

Οι πρώτοι πτυχιούχοι προπονητές της Γ.Γ.Αθλητισμού στον κλάδο άθλησης της Αγωνιστικής Αυτοάμυνας

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

425781161 2114574792220383 1478060162192411964 n Small

Αναδημοσίευση από την προσωπική σελίδα του shihan Γιώργου Κοσμίδη
Ως εισηγητής, καθηγητής της πρώτης Σχολής προπονητών της Γ.Γ.Αθλητισμού του κλάδου άθλησης της Αγωνιστικής Αυτοάμυνας της ΠΟΚ, θα ήθελα να συγχαρώ όλους τους νέους προπονητές του κλάδου και να τους ευχηθώ καλή σταδιοδρομία. Ειμαι υπερήφανος για όλους και ήταν ιδιαίτερη η τιμή να διδάξω σε δασκάλους των μαχητικών αθλημάτων.


Η Αγωνιστική Αυτοάμυνα είναι ένας κλάδος ιδιαίτερα επίκαιρος στην σημερινή κοινωνία που ζούμε. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους νέους προπονητές οι οποίοι έδωσαν τον εαυτό τους ,για την εμπιστοσυνη, την στήριξη και τον σεβασμό που επέδειξαν στις 100 ώρες διδασκαλίας μου στα πρακτικά μαθήματα.
Αν και οι συνθήκες λόγω καλοκαιριού ήταν δύσκολες επέδειξαν σεβασμό ,πειθαρχία και μεγάλες αντοχές.
Τους εύχομαι απο καρδιάς καλή σταδιοδρομία και να συνεχίσουν αυτό το άθλημα που πιστεύω ότι θα έχει μεγάλη ανταπόκριση από όλους παιδιά, νέους και ενήλικες.
Προσωπικά ,θα είμαι κοντά τους και θα στηρίζω κάθε προσπάθεια τους.Θελω να ευχαριστήσω τους συνεισηγητες Δασκάλους την Γεωργία Αρχου και Νίκο Μεμμο για την άριστη συνεργασία και πολύτιμη υποστηριξη και βοηθεια τους στην ολοκλήρωση των μαθημάτων και των εξετάσεων καθώς και τον Εισηγητή του Κιck Boxing Κώστα Αθανασοπουλο για την αριστη συνεργασία.
Επίσης, θέλω να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου προς τον Πρόεδρο του κλάδου Αντώνη Μαυρομάτη και τον Πρόεδρο της ΠΟΚ Μιχάλη Τριανταφύλλου για την επιλογή μου ως εισηγητή στην σχολή προπονητών του κλάδου άθλησης της Αγωνιστικής Αυτοάμυνα

Διαβάστηκε 71 φορές