Σάββατο, 18 Μαΐου 2013 15:27

Διοργάνωση 10ου Ετήσιου Τακτικού Enbu Tai-Kai

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Διοργάνωση 10ου Ετήσιου Τακτικού Enbu Tai-Kai
Γνωρίζεται ότι στις 28, 29 & 30 Ιουνίου 2013 στο κλειστό γυμναστήριο της Αλεξανδρούπολης θα λάβει χώρα το «10ο τακτικό ετήσιο Enbu Tai-Kai» του Ελληνικού Συνδέσμου Ιαπωνικών Πολεμικών Τεχνών με τη συμμετοχή του συνόλου των συμβεβλημένων Συλλόγων του Συνδέσμου καθώς και των φίλων του παραδοσιακού Ιαπωνικού budo.
aikseminar poster
Κατά τη διάρκεια των εργασιών της διοργάνωσης θα πραγματοποιηθούν εκπαιδεύσεις στο aiki-jujutsu/Daito-Ryu, στο iai-suemonogiri-kenpo/Enshin-Ryu καθώς επίσης και στο παραδοσιακό judo. Παράλληλα θα διεξαχθούν επιδείξεις από το σύνολο των αποστολών, ενώ και στις τρεις ημέρες θα λάβει χώρα το 3ο πρωτάθλημα αγωνιστικού νούντσακου (nunchaku). Την γενική επίβλεψη των εκπαιδεύσεων θα έχει ο Τεχνικός Επικεφαλής του Συνδέσμου κ. Καρυπίδης Κων/νος (5 dan Aiki-jujutsu/Renshi-Shihan Dai/Dai Nippon Butoku Kai) και ο κ. Γκίτσας Θεόφιλος (5 dan judo/Renshi/Dai Nippon Butoku Kai). Η διοργάνωση πραγματοποιείται με τη συνεργασία του ιδρύματος «The Shin Koyamada Foundation/Greek Branch» και την υποστήριξη του ΔΗΜΟΥ Αλεξανδρούπολης.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν  στο (e-mail): Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Εκ του Συνδέσμου Γεν. Γραμματέας Συνδέσμου ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ Απόστολος
Διαβάστηκε 1527 φορές