«Γυρνάμε πίσω με δύο ασημένια μετάλλια από μια διεθνή διοργάνωση που παρά την πανδημία είχε αρκετές συμμετοχές με υψηλές επιδόσεις. Επιστρέφοντας συνεχίζουμε την προετοιμασία μας για την επόμενη μεγάλη αθλητική διοργάνωση στην Τυνησία, ελπίζοντας ότι δεν θα μας σταματήσουν τα μέτρα λόγω Covid-19. Για φέτος απώτερος στόχος μας είναι μία αξιόλογη εμφάνιση στην Παραολυμπιάδα του Τόκυο το ερχόμενο καλοκαίρι», έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, ο Μανώλης Στεφανουδάκης.

Snowboard : 8ος ο Πετράκης στο Cross Upper Limb Imp. 1 του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Πίχα
Την όγδοη θέση στο αγώνισμα του Cross Upper Limb Imp. 1 για το Παγκόσμιο Κύπελλο χιονοσανίδας που φιλοξενείται στα βουνά της φινλανδικής πόλης Πίχα, κατέλαβε ο Κωνσταντίνος Πετράκης.
Ο Έλληνας πρωταθλητής, ο οποίος βρίσκεται στο... κυνήγι βαθμών για την παγκόσμια κατάταξη ενόψει των Χειμερινών Παραολυμπιακών Αγώνων «Πεκίνο 2022», έφτασε έως τα προημιτελικά, όπου αποκλείστηκε από τον Ιταλό Ζιάκομπο Λουτσίνι.
Στο πρώτο προκριματικό run του αγωνίσματος, είχε επίδοση 54.04 (6η θέση), ενώ ακυρώθηκε στο δεύτερο run, με αποτέλεσμα μετά και τον αποκλεισμό του στα προημιτελικά, να καταλάβει την 8η θέση της τελικής κατάταξης.
ΕΘΝΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΕΣ (ΕΑΟΜ-ΑμεΑ)

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

























