Κυριακή, 11 Μαρτίου 2012 14:47

Εξετάσεις Bujinkan Dojo SHODAN

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σε μια μοναδική βραδιά, στις 23 Φεβρουαρίου 2012, έλαβαν χώρα οι προαγωγικές εξετάσεις του Ελληνικού Bujinkan Dojo για βαθμούς Kyu και Dan.

Το Ελληνικό Bujinkan Dojo φιλοξένησε κλιμάκιο του Kyokushinkai Karate, με καλεσμένο κριτή τον Αρχηγό της Ελληνικής Kyokushinkaikan Sensei Ιωάννη Στεφάνου.

Ο κ. Στεφάνου διεξήγαγε εισαγωγικό σεμινάριο στη δυναμική τέχνη του Kyokushinkai Karate Do με έμφαση σε τεχνικές μάχης. Ακολούθησαν οι παραδοσιακές εξετάσεις, αποκορύφωμα των οποίων ήταν οι μέθοδοι και τεχνικές της Μαύρης Ζώνης. Το SHODAN (Πρώτο Dan) απονεμήθηκε στον κ. Γιαννακούλα Κωνσταντίνο για την πειθαρχημένη, μακροχρόνια και συνεπή μελέτη του στο Ninjutsu του Hatsumi Masaaki Soke.

Τη Μαύρη Ζώνη και το οικόσημο έμβλημα του Bujinkan Dojo παρέλαβε ο κ. Γιαννακούλας από τον ίδιο τον Αρχηγό της Kyokushinkain κ. Ιωάννη Στεφάνου. Ο καλεσμένος κριτής συνεχάρει τόσο τον εξεταζόμενο για Μαύρη Ζώνη, όσο και τους υπόλοιπους συμμετέχοντες. Μνημονεύοντας την εκτεταμένη του εμπειρία από τις τεχνικές μάχης και το επίπεδο των πολεμικών τεχνών διεθνώς, συνεχάρη τους budoka για την άρτια κατάρτισή τους και το ζωντανό τους πνεύμα.

Εξέφρασε τη βαθιά του εκτίμηση για το Ninjutsu χαρακτηρίζοντάς το ως το "Δέκαθλο των Πολεμικών Τεχνών". Απονεμήθηκε στον Αρχηγό κ. Στεφάνου Τιμητικό Δίπλωμα του Ελληνικού Bujinkan Dojo που αναγράφει το μυστικό της Gyokko Ryu Ninjutsu "BANPEN FUGYO" ("Μη τα χάνεις μπρος στις συνεχείς αλλαγές").

Πηγή: Ελληνικό Bujinkan Dojo

Διαβάστηκε 1453 φορές
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Σεμινάριο Ninjutsu στη Μυτιλήνη Σεμινάριο Ninjutsu »