Πέμπτη, 16 Ιουλίου 2020 16:27

Ειδική αθλητική αναγνώριση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματικής Διάπλασης & Φίτνες (Π.Ο.Σ.Δ.) από την Γ.Γ.Α.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

SOMATIKI DIAPLASI LOGOΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι την 16/07/2020 δημοσιεύθηκε η απόφαση της λήψης της ειδικής αθλητικής αναγνώρισης της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματικής Διάπλασης & Φίτνες (ΠΟΣΔ) από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού. Είναι μια μεγάλη μέρα για το άθλημα της Σωματικής Διάπλασης & του Φίτνες στην χώρα μας και ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Αναστάσιος Κολιγκιώνης θέλει να ευχαριστήσει όλους όσους πίστεψαν στο όνειρο αυτό και συνέβαλαν στην πραγματοποίηση του.

Η ΠΟΣΔ θα συνεχίσει να καλλιεργεί και να αναπτύσσει το άθλημα της Σωματικής Διάπλασης & του Φίτνες σε όλη την Ελλάδα ούτως ώστε να φανεί αντάξια της εμπιστοσύνης της Διεθνούς Ομοσπονδίας Σωματικής Διάπλασης & Φίτνες (ΙFBB) η οποία από τον Δεκέμβριο του 2019 της έχει αναθέσει την εκπροσώπηση του αθλήματος στην χώρα μας.

Η ΠΟΣΔ είναι και θα παραμείνει ανοιχτή και έτοιμη να δεχτεί όσους επιθυμούν να ενταχτούν στην οικογένεια της Σωματικής Διάπλασης & του Φίτνες και να συμμετέχουν στην αναγέννηση του αθλήματος στην Ελλάδα.

Διαβάστε την απόφαση εδώ:

https://diavgeia.gov.gr/…/%CE%A9%CE%A1%CE%A7%CE%A54653%CE%A…

Διαβάστηκε 61 φορές