Κυριακή, 17 Αυγούστου 2025 07:38

Με 12 παλαιστές η Ελλάδα στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα U20 στη Βουλγαρία

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(15 ψήφοι)

PALINEOlogo

Με πολλά όνειρα και φιλοδοξίες αρχίζει αύριο στη Βουλγαρία το Παγκόσμιο πρωτάθλημα Πάλης U20! Η ελληνική αποστολή θα συμμετάσχει συνολικά με 12 αθλητές και αθλήτριες και όπως μας έχουν συνηθίσει οι Ελληνες πρωταθλητές είναι έτοιμοι για νέες διακρίσεις.

Στην πόλη Σάμοκοβ θα στραφούν τα βλέμματα όλης της Παγκόσμιας Πάλης, μιας και οι καλύτεροι αθλητές και αθλήτριες Παγκοσμίως στην συγκεκριμένη ηλικιακή κατηγορία θα επιδιώξουν να ανέβουν στο Πάνθεον των νικητών.

Στην Ελευθέρα η Ελλάδα θα αγωνιστεί με τους Αϊκ Καζαριάν (65κ.), Αβραάμ Μουστόπουλος (79κ.), Πολυχρονίδης Παναγιώτης (86κ.), Γρηγόρης Σαρίδης (92κ.) και Καραβάνος Νίκος (97κ.). Στη γυναικεία Πάλη θα αγωνιστούν οι Ευδοξία Παπαδοπούλου (55κ.), Μαίρη Μάνη (62κ.) και Νικολέτα Μπάρμπα (65κ.). Στην ελληνορωμαϊκή θα παλέψουν οι Αρίωνας Κολιτσόπουλος (72κ.), Μάνος Νικολαΐδης (82κ.), Δημήτρης Παππάς (97κ.) και Διονύσης Ζουγρής (130κ.).

Στη μάχη του Παγκοσμίου ρίχνεται πρώτος ο Νίκος Καραβάνος. Ο Ελληνας πρωταθλητής είναι ο μοναδικός εκπρόσωπος που θα αγωνιστεί την Κυριακή.Ο ασημένιος πρωταθλητής Ευρώπης θα παλέψει με τον Ουκρανό Ζαντοίαντσουκ.

Πηγή: Ελληνική Ομοσπονδία Πάλης

Διαβάστηκε 573 φορές