Σάββατο, 29 Ιουνίου 2019 09:07

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΑΜΥΝΑΣ ΑΥΤΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΔΑΣΚΑΛΟΥ ΣΚΟΡΔΙΛΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΑΜΥΝΑΣ ΑΥΤΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΔΙΑΚΡΗΣΗ ΤΟΥ ΔΑΣΚΑΛΟΥ ΣΚΟΡΔΙΛΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥΔελτίο τύπου
Άλλη μια ένδοξη μέρα για την Ακαδημία Πολεμικών Τεχνών και Αυτοάμυνας Αυτοπροστασίας Περιστερίου στις 9 Μαρτίου 2019, όπου η οικογένεια του Koei-kan karate do γνώρισε άλλη μια τιμητική διάκριση η οποία απονεμήθηκε στον πρόεδρο του συστήματος και εκπρόσωπο Αμερικής κ. Σκορδίλη Γεώργιο (7ο Dan). Η Αμερικανική ομοσπονδία καράτε τον τίμησε επίσημα με τον τίτλο ‘’Hall of Fame'' ως πρόεδρο και προπονητή Koei-kan karate Αμερικής.
Μεγάλη τιμή, μεγάλη μέρα και ένα μεγάλο ευχαριστώ σε αυτόν τον άνθρωπο, που ξόδεψε την ζωή του, διαιωνίζοντας μια τέχνη που αγάπησε και θυσίασε πολλά για να την εξελίξει και να την μεταδώσει στους μαθητές του.


Σαν μέλη του Koei-kan karate do είμαστε πολύ περήφανοι γι’ αυτή την τιμητική διάκριση του δασκάλου μας κ. Σκορδίλη Γεώργιου, που ακολουθούμε πιστά κάθε του βήμα και με την καθοδήγηση και στήριξη του εκπροσώπου μας και προέδρου Koei-kan karate do Ελλάδας Απατζή Θεόδωρου (6ο Dan), θα φτάσουμε το Koei-kan karate στην κορυφή και θα γευτούμε τα οφέλη και τις αξίες που μας προσφέρει.
Μάθημα ζωής για όλους λοιπόν, ότι η δουλειά και η υπομονή φέρνουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.
Αξιοσημείωτα τα λόγια του κ. Σκορδίλη Γεώργιου '’ Καλύτερα να δοκιμάζεις κάτι μεγάλο και να αποτύχεις, παρά τίποτα και να πετύχεις'’
Ευχαριστούμε πολύ Δάσκαλε!!!
Είμαστε σίγουροι ότι μας οδηγείς στον σωστό δρόμο. Τον δρόμο του Koei-kan karate do.

Διαβάστηκε 411 φορές