Σάββατο, 01 Αυγούστου 2020 12:12

Ακαδημία Πολεμικών Τεχνών Αυτοάμυνας-Αυτοπροστασίας Περιστερίου: Ε-Learning Εκπαιδευτικό Σεμινάριο Αυτοάμυνας Αυτοπροστασίας

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

E LEARNINGΔελτίο τύπου

Το Σάββατο 23 Μαΐου 2020 πραγματοποιήθηκε Ε-Learning Εκπαιδευτικό Σεμινάριο Αυτοάμυνας Αυτοπροστασίας του Ινστιτούτου Διαχείρισης Ανθρωπογενών και Φυσικών Καταστροφών σε συνεργασία με την Ακαδημία Πολεμικών Τεχνών Αυτοάμυνας-Αυτοπροστασίας Περιστερίου.


To πρόγραμμα πραγματοποιήθηκε με την απόφαση / έγκριση του Υπουργείου Παιδείας με Αρ. Πρωτ. Φ.2.1/ΕΧ/10593/Δ7 24.1.2020 και του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων / Γενικής Γραμματείας Κ.ΑΛ.Ο. με απόφαση Αρ. Πρωτ. ΚΟ950 22/4/2020.
Εισηγητής του σεμιναρίου ήταν ο κ. Απατζής Θεόδωρος, Εκπαιδευτής ΙΔΑΦΚ, Εκπαιδευτής Οπλοτεχνικής - Αυτοάμυνας -Αυτοπροστασίας - Σκοποβολής της Ελληνικής Αστυνομίας, Πιστοποιημένος Εκπαιδευτής ΑΜΕΑ, Αρχηγός του συστήματος Koei-kan Karate Do της Ελλάδος.
Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία σε δύο φάσεις της ίδιας ημέρας με πολύ μεγάλη συμμετοχή (180 άτομα) και αμέτρητα συγχαρητήρια μηνύματα.
Υπεύθυνοι Συντονισμού Προγράμματος της Ακαδημίας Πολεμικών Τεχνών Αυτοάμυνας-Αυτοπροστασίας και Τεχνικής Υποστήριξης του ΙΔΑΦΚ για τον άρτιο συντονισμό στην νέα διαδικασία ήταν οι Αγγελική Θεοδωρίδου, Στέργιος Τζώρτζης, Χριστίνα Νικολόπουλου, Κλεονίκη Μόσιαλου.
Γενικός Διευθυντής ΙΔΑΦΚ ο Νίκος Δουλάμης.
Πολλά συγχαρητήρια στον κ. Απατζή Θεόδωρο για την εξαιρετική παρουσίαση και γνώση που μας πρόσφερε και σε όλους όσους συνέβαλαν στην ομαλή διεκπεραίωση του σεμιναρίου.

 

 

 

 

 

 

Διαβάστηκε 473 φορές