Κυριακή, 14 Ιουλίου 2019 13:19

Η Ακαδημία Πολεμικών Τεχνών και Αυτοάμυνας Αυτοπροστασίας Περιστερίου στο SAMURAI JU-JITSU KIDS CHAMPIONSHIP

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

SAMURAI JU-JITSU KIDS CHAMPIONSHIPΤο Σάββατο 23 Μαρτίου 2019 η Ακαδημία Πολεμικών Τεχνών και Αυτοάμυνας Αυτοπροστασίας Περιστερίου έδωσε ένα δυναμικό παρών στο παιδικό πρωτάθλημα Samurai Ju-Jitsu που πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο Βάρης.
Με 10 συμμετοχές αυτή την φορά οι αθλητές της ακαδημίας έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και κατάφεραν να κατακτήσουν αξιόλογες θέσεις και σίγουρα την πρώτη θέση στην καρδιά των προπονητών τους αλλά και του κόσμου που παρακολουθούσαν το πρωτάθλημα. Δύο πρώτες θέσεις, τρείς δεύτερες θέσεις και πέντε τρίτες θέσεις έκαναν περήφανη την Ακαδημία Πολεμικών Τεχνών και Αυτοάμυνας Αυτοπροστασίας Περιστερίου.


Αποφασιστικότητα, δύναμη, πειθαρχία και σπουδαία τεχνική κατάρτιση διέκρινε όλους τους αθλητές. Το αποτέλεσμα έδωσε χαμόγελο και ικανοποίηση στα παιδικά προσωπάκια, όπως και στους γονείς αυτών.
Για άλλη μια φορά στο πλευρό των αθλητών στάθηκαν ο εκπρόσωπος Ελλάδας του koei-kan karate do κ. Απατζής Θεόδωρος, η προπονήτρια κ. Αγγελική Θεοδωρίδου και άλλα μέλη του συλλόγου.
Ευχαριστούμε πολύ τους γονείς για την στήριξη και την ώθηση που δίνουν στα παιδιά τους για να γίνουν σωστοί αθλητές.
Ακολουθεί λίστα με τα ονόματα και τις θέσεις των αθλητών:
Σταματιάδου Αλεξάνδρα 3η θέση
Εμμανουηλίδου Αγγελική 2η θέση
Παπαθεοδώρου Παναγιώτα 1η θέση
Τόγιας Φίλιππος 2η θέση
Μπαλαρίνη Δανάη 3η θέση
Απατζής Αθανάσιος 3η θέση
Λαλιώτης Νικόλαος 3η θέση
Σταματιάδης Βασίλειος 3η θέση
Kvavadze Giorgi 2η θέση
Τόγιας Πέτρος 1η θέση

 

 

Διαβάστηκε 444 φορές