Κυριακή, 01 Δεκεμβρίου 2019 09:12

Διακρίσεις για την Αγγελική Θεοδωρίδου στο "OPEN ATROTOS CHAMPIONSHIP"

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

OPEN ATROTOS CHAMPIONSHIP αγγελικη θεοδωριδουΗ Αγγελική Θεοδωρίδου έγραψε στην προσωπική της σελίδα για την επιτυχία της στο "OPEN ATROTOS CHAMPIONSHIP":

Έχω αναφέρει πολλές φορές ότι η ζωή έχει την τάση να κάνει κύκλους! Μετά από 21 χρόνια, η ζωή με έφερε πάλι στο κατώφλι του ανθρώπου απ'όπου ξεκίνησα! Εύχομαι να είναι περήφανος από κει ψηλά, τον ευχαριστώ για όλα! Ευχαριστώ όλους όσους ήταν εκεί χθες και περίμεναν υπομονετικά να με δουν. Ευχαριστώ τον δάσκαλό μου Apatzis Theodoros για την αντικειμενική του κρίση την στιγμη του αγωνα και την πίεση που μου ασκεί κάθε φορά για να φτάσω και να ξεπερασω τα όριά μου!

Ευχαριστώ όλα μου τα παιδιά που μου δίνουν δύναμη να προχωράω και να εξελίσσομαι! Δεν τα χάρηκα όπως θα ήθελα μιας που ήμουν μαζί με τους δασκάλους στο σχήμα της διαιτησίας αλλά είχα το ίδιο άγχος με εκείνα, τους ίδιους φόβους! Συγχαρητήρια σε όλους για την εικόνα που δείξαμε μέσα και έξω από το ταταμι! Είμαι πολύ περήφανη για τον καθένα ξεχωριστά!! Καλό μήνα σε όλους!! Επόμενη στάση... Acropolis Ju-Jitsu το επόμενο σκ!

Διαβάστηκε 209 φορές