Σάββατο, 07 Νοεμβρίου 2020 15:05

Μήνυμα του Προέδρου της ΕΦΕΟΖΖ Αν. Πουλικίδη προς την αθλητική οικογένεια του Ζίου Ζίτσου

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΕΦΕΟΖΖ LOGOΗ μεγάλη αθλητική οικογένεια του Ζϊου Ζίτσου, όπως και το σύνολο του ερασιτεχνικού αθλητισμού στη χώρα μας, διανύει περίοδο νέας μάχης με τον κορωνοϊο. Καλούμαστε να κάνουμε θυσίες για δεύτερη φορά μέσα σε λίγους μήνες. Όμως, η πειθαρχία, η πνευματική δύναμη και η άμεση προσαρμογή σε έκτακτες συνθήκες - στοιχεία που χαρακτηρίζουν το άθλημα μας – αποτελούν την εγγύηση ότι θα βγούμε νικητές και από αυτόν τον αγώνα.
Απευθύνομαι στους αθλητές, στους προπονητές, στα μέλη και στα διοικητικά συμβούλια των συλλόγων και τους καλώ να συνεχίσουν να επιδεικνύουν στο μέγιστο βαθμό το αίσθημα της ατομικής ευθύνης και της εντατικής εφαρμογής των κανόνων υγιεινής, περιορισμού και αυτοπροστασίας.


Διαβεβαιώνω την αθλητική οικογένεια του Ζίου Ζίτσου ότι όσο διαρκεί αυτή η περιπέτεια, η Ελληνική Ομοσπονδία Ε.Φ.Ε.Ο.Ζ.Ζ. εργάζεται με στόχο την επόμενη μέρα. Η ολοκλήρωση αυτής της μάχης θα μας βρει έτοιμους και δυνατούς.
Άμεσα ολοκληρώνεται το τεχνικό μέρος και ενεργοποιείται η νέα ψηφιακή πλατφόρμα της Ομοσπονδίας (HJJF e platform). Θα ακολουθήσει σειρά εξ αποστάσεως αθλητικών και επιστημονικών δράσεων μέσα από τις οποίες θα έρθουμε όλοι «κοντά».
Σε τούτη την πρωτόγνωρη υγειονομική, κοινωνική, οικονομική και αθλητική κρίση η διοίκηση της Ομοσπονδίας είναι δίπλα σε όλους.
Να είστε δυνατοί
Να είστε αισιόδοξοι
Θα τα καταφέρουμε και σε αυτή τη δοκιμασία

ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.Φ.Ε.Ο.Ζ-Ζ
Ο Πρόεδρος
Πουλικίδης Αναστάσιος
07/11/2020

Διαβάστηκε 77 φορές