Δευτέρα, 12 Ιουλίου 2021 15:52

Δυναμική παρουσία των αθλητών της "ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΑΘΛΟΠΟΛΙΣ" στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ju Jitsu 2021

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

ZAIMAKIS12721Ο προπονητής της "Ακαδημίας Αθλόπολις" Ζαιμάκης Γεώργιος έγραψε στην προσωπική του σελίδα, για την καταπληκτική παρουσία των αθλητών του, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ju Jitsu 2021:

Επιστρέψαμε στο Ηράκλειο λοιπόν, από ένα απαιτητικό πανελλήνιο πρωτάθλημα, με καλές , δύσκολες, δυνατές συγκινήσεις, αναμνήσεις και εμπειρίες.
Δεν έχω λόγια να εκφράσω για όλα τα παιδιά μου, τους αθλητές μου, για το πόσο υπερήφανο με έκαναν και για το πόσο σπουδαία στάθηκαν και αγωνίστηκαν στο tatami , κοιτάζοντας στα μάτια τους αντιπάλους τους.
1η θέση για τον Ζαϊμακη Μάριο, με συγκλονιστικούς αγώνες, μη λυγίζοντας ούτε μια στιγμή.
3η θέση για τον Σηφάκη Μανώλη, ο οποίος από τον πρώτο αγώνα , έπαιζε με σπασμένο αντίχειρα, με απόλυτη συγκέντρωση και ψυχραιμία.


Τι να πω για την Ψυλλάκη Σοφία, ήταν καταπληκτική και το μετάλλιο γλίστρησε απ'τα χέρια της , εξαιτίας λανθασμένης αντίδρασης το τελευταίο δευτερόλεπτο, ενώ ήταν μπροστά στο σκορ.
Ο Καρουζακης Μανώλης, μετά από 2,5 χρόνια αποχής , έδειξε πως κάποια πράγματα δεν ξεχνιούνται, θέλουν μόνο τον χρόνο τους.
Για τον Κανδυλα Στέλιο και Τρίτσο Μαρίνο, έχω να πω μόνο πως αξίζουν πολλά περισσότερα και περιμένω να τα βγάλουν στον αγώνα .
Συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές, στην πρόεδρο Κα Μαίρη Χαριτόπουλου, στους αθλητές και προπονητές.
Τέλος ευχαριστώ το προπονητικό team, Μαρία και Πόπη, που στηρίζει και είναι δίπλα στους αθλητές μου , καθώς επίσης τους Δασκάλους και συνεργάτες μου, Ζευκη Δημήτριο και Πάπαρη Νικόλαο .
Προχωράμε δυνατά για την συνέχεια, η οποία είναι απαιτητική και δύσκολη.

Διαβάστηκε 459 φορές