Τις αθλητριες συνόδεψε η επίσημη προπονήτρια του ΑΠΣ ΑΘΛΟΤΕΧΝΗ ΒΟΛΟΥ και της ΕΦΕΟΖΖ Καραουλάνη Φωτεινή που ήταν δίπλα τους δίνοντας οδηγίες σε όλη την διάρκεια των αγώνων. Η προπονητρια Καραουλάνη Φωτεινή είναι αναγνωρισμένη από την ΕΦΕΟΖΖ, την ΓΓΑ και την WJJF καθώς επίσης και υπεύθυνη διάδοσης του jiu jitsu στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβαθμια εκπαίδευση από την ΕΦΕΟΖΖ και την ΓΓΑ για την Θεσσαλία.
Επόμενος στόχος το Παγκόσμιο πρωτάθλημα που θα πραγματοποιηθεί στο Abu Dhabi τέλος Οκτωβρίου ελπίζοντας να καταφέρουν να συμμετάσχουν και οι 6 αθλητές του συλλόγου που ανήκουν στην Εθνικη Ομαδα jiu jitsu με στόχο την κατάκτηση του υψηλότερου σκαλιου επιτυχίας!!!!
Ο πρόεδρος, το ΔΣ και τα μέλη του ΑΠΣ Αθλοτεχνη συγχαίρουμε την προπονητρια και τις αθλητριες του συλλόγου για την μεγάλη τους επιτυχία καθως επισης και την ΕΦΕΟΖΖ για την αψογη διοργανωση!!!! Συγχαρητηρια σε ολα τα παιδια της Εθνικης Ελλαδος.





Δελτίο τύπου

























