Πέμπτη, 02 Φεβρουαρίου 2023 10:13

Α.Σ. ΑΘΛΟΤΕΧΝΗΣ: Mε επιτυχίες στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ju Jitsu

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

kar2223 Small

Στις 27-29 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε το Πανελληνιο Πρωταθλημα ju jitsu στο ΟΑΚΑ. Ο σύλλογός μας συμμετείχε με 7 αθλητές στις ηλικιακές κατηγορίες -10, -12,-14 και οι αθλητές κατάφεραν να διεκδικήσουν μια θέση στα μετάλλια και στην Εθνική Ελλάδος! Συγκεκριμένα: Καλυβιώτης Αχιλλέας με 6 συμμετοχές στην κατηγορία του στο newaza και 14 στο fighting με πολλούς και δυνατούς αγώνες αγώνες κατέκτησε μια θέση στην Εθνική Ελλάδος με ασημένιο μετάλλιο στο newaza system και μέλος της Εθνικής Ελλάδος και αναπληρωματικός στο fighting.

Τσιώλη Μαρριάννα μια νέα αθλήτρια πρώτη φορά συμμετοχή σε πανελλήνιο με πολλούς και δυνατούς αγώνες ασημένιο και μέλος της Εθνικής στο newaza και αναπληρωματική στο fighting.

Ιωακειμίδης Χαράλαμπος με καταπληκτική εμφάνιση 2 χάλκινα μετάλλια και μέλος της Εθνικής.

Κόλα Άννα μετά από δυνατούς αγώνες αναπληρωματική Εθνικής Ελλάδος, Μόλιου Βερονίκη μια νέα αθλήτρια με πρώτη φορά συμμετοχή σε αγώνες δίνοντας καταπληκτικές μάχες 5η και αναπληρωματική της Εθνικής Ελλαδος. Οι αθλητές μας Αιβαζόγλου Μιχσήλ και Συλεόπουλος Μιλτιάδης δυστυχώς λόγω ασθένειας δεν μπόρεσαν να συμμετάσχουν την 2η μέρα του πρωταθλήματος. Ο πρόεδρος και το ΔΣ του συλλόγου συγχαίρει τους αθλητές του συλλόγου και την προπονήτρια Καραουλάνη Φωτεινή για την επιτυχία τους. Επίσης ευχαριστούμε πολύ τον συνεργάτη Αντώνη Βογιαντζή και την Βασιλειάδη Ιφιγένεια για την πολύτιμη βοήθειά τους σε όλο το πρωτάθλημα!!! Ευχόμαστε καλή συνέχεια με πολλές επιτυχίες!!!

Α.Σ. ΑΘΛΟΤΕΧΝΗΣ

 

 

Διαβάστηκε 155 φορές