Πέμπτη, 02 Αυγούστου 2018 07:21

Εννέα μετάλλια για την Ελλάδα στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Τζούντο της Μίκρας

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Με εννέα μετάλλια, εκ των οποίων τρία χρυσά, έπεσε για την Ελλάδα η αυλαία του Βαλκανικού Πρωταθλήματος Τζούντο Παίδων-Κορασίδων Β ' (U13)Με εννέα μετάλλια, εκ των οποίων τρία χρυσά, έπεσε για την Ελλάδα η αυλαία του Βαλκανικού Πρωταθλήματος Τζούντο Παίδων-Κορασίδων Β ' (U13) που φιλοξενήθηκε το Σαββατοκύριακο στο κλειστό γυμναστήριο Μίκρα 3 στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης. Συνολικά, το ελληνικό τζούντο πανηγύρισε 15 μετάλλια (4 χρυσά, 8 ασημένια, 3 χάλκινα) στη διοργάνωση, η οποία έκλεισε τον κύκλο των Βαλκανικών Πρωταθλημάτων όλων των ηλικιακών κατηγοριών.

Κατά τη διάρκεια της δεύτερης και τελευταίας ημέρας, η ελληνική σημαία βρέθηκε τρεις φορές στην κορυφή. Πρωταγωνιστές των ισάριθμων χρυσών μεταλλίων ήταν οι Κωνσταντίνος Καραχάλιος (-50κ.), Γιώργος Κωστελίδης (+60κ.) και Γαλήνη Συρινίδου (-44κ.).

Τα ασημένια μετάλλια πήραν οι Ηρακλής Μπαλαμπανίδης (-46κ.), Νικόλαος Τζαγκίδης (-55κ.), Βλαδίμηρος Τσαμελασβίλι (+60κ.), Δήμητρα Θεοδώρου (-48κ.) και Βαρβάρα Παπαδοπούλου (-52κ.).

Στο τρίτο σκαλοπάτι του πόντιουμ των νικητών κατά τη διάρκεια της 2ης ημέρας, ανέβηκε ο Παναγιώτης Πασβάνης στην κατηγορία των -60 κιλών.

Πηγή: Ε.Ο.Τ.

Διαβάστηκε 792 φορές