Τρίτη, 20 Ιουλίου 2021 06:38

Εγκρίθηκε ο ερανικός λογαριασμός για τον Άρη Λεωνίδη

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

JUDO20721Ο πρωταθλητής και μέλος της εθνικής ομάδας τζούντο, ο δικός μας Άρης Λεωνίδης, εδώ και πολύ καιρό δίνει τον δικό του αγώνα μετά το σοβαρό τραυματισμό στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Τζούντο στην Κροατία.
Ο πρωταθλητής Ελλάδας, εκπροσωπώντας την Πατρίδα μας, τραυματίστηκε σοβαρά στη σπονδυλική στήλη τον περασμένο Νοέμβριο. Είχε χειρουργηθεί αμέσως με επιτυχία και με τη συμβολή της Ε.Ο.Τζούντο και των φορέων του Υπουργείου Υγείας επέστρεψε στην Ελλάδα με οδηγίες για εντατικό πρόγραμμα αποκατάστασης.


Ο Άρης μας ξεκίνησε την αποθεραπεία του στο ΚΑΤ και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο εξειδικευμένο Κέντρο Αποκατάστασης και Αποθεραπείας ANIMUS, το οποίο διαθέτει όλα τα σύγχρονα τεχνικά μέσα.
Η αποθεραπεία του αθλητή μας όμως θα χρειαστεί χρόνο και υπομονή. Για να σταθεί στα πόδια του ο Άρης μας θα χρειαστεί και οικονομική υποστήριξη απ’όλους. Γι’αυτό τον σκοπό δημιουργήθηκε και εγκρίθηκε από το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων ο ερανικός τραπεζικός λογαριασμός.
Παραθέτουμε τα στοιχεία του ερανικού λογαριασμού του Λεωνίδη Αριστοτέλη – Άρη
Τράπεζα: ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
Αρ. Λογαριασμού: 5087102455203
IBAN: GR8301720870005087102455203
Με σκοπό την ταχύτερη αποκατάσταση του τραυματισμού του αθλητή μας, καλούμαστε όλοι να στηρίξουμε έμπρακτα τον πρωταθλητή μας!
Μαζί στα εύκολα και στα δύσκολα! Όλοι μαζί για τον Άρη μας! Κανένας μόνος του στην οικογένεια του Τζούντο!
Σας παρακαλούμε να κοινοποιηθεί προς κάθε ενδιαφερόμενο ή και να αναρτηθεί σε σχετικούς χώρους.

 

Ελληνική Ομοσπονδία Τζούντο

Διαβάστηκε 116 φορές