Πέμπτη, 23 Ιουλίου 2020 07:37

Το Karate 1 Premier League που θα γινόταν στη Μόσχα αναβλήθηκε

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

KARATE23720Η εκδήλωση είχε προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί στη ρωσική πρωτεύουσα από τις 2 έως τις 4 Οκτωβρίου 2020. Ωστόσο, η κατάσταση που προκλήθηκε από το ξέσπασμα του COVID-19 και την πρόοδο της επιδημίας σε όλο τον κόσμο δεν παρέχει τις απαιτούμενες εγγυήσεις για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης με τα κατάλληλα μέτρα ασφαλείας για τους φιλάθλους, τους αθλητές και τους διοργανωτές. Ως εκ τούτου, το τουρνουά αναβλήθηκε για να γίνει στη Μόσχα μέχρι το τέλος του έτους.

Η υγεία και η ευημερία των αθλητών και όλων των άλλων συμμετεχόντων είναι οι κορυφαίες προτεραιότητες του WKF. Το διεθνές διοικητικό όργανο του Karate θα συνεχίσει να παρακολουθεί την κατάσταση για να εξασφαλίσει τις καλύτερες συνθήκες για όλα τα εμπλεκόμενα μέρη.

Το Karate 1-Premier League Μόσχα ήταν το τελευταίο γεγονός της χρονιάς στην πρώτη κατηγορία διεθνών εκδηλώσεων Karate. Μετά τον εορτασμό των τουρνουά στο Παρίσι (Γαλλία), το Ντουμπάι (Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα) και το Σάλτσμπουργκ (Αυστρία), οι αγώνες στο Ραμπάτ (Μαρόκο) και στη Μαδρίτη (Ισπανία) έπρεπε να ακυρωθούν λόγω της εκδήλωσης κοροναϊού. Η εκδήλωση στη Μόσχα αναβάλλεται για ημερομηνία που δεν έχει επιβεβαιωθεί.

Διαβάστηκε 30 φορές