Δευτέρα, 15 Οκτωβρίου 2018 17:57

Δυνατοί Αγώνες KICK BOXING στο «WKF SANTORINI CUP 4 - SANTORINI VS CHALLENGER»

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΔΥΝΑΤΟΙ ΑΓΩΝΕΣ KICK BOXING ΣΤΟ «WKF SANTORINI CUP 4 - SANTORINI VS CHALLENGER» ΣΤΟ ΔΑΠΠΟΣ ΤΗΣ ΘΗΡΑΣΟ τοπικός αθλητικός σύλλογος “K-Team” του δασκάλου Αρτέμη Καραμολέγκου σε συνεργασία με την παγκόσμια ομοσπονδία Kick Boxing WKF και τον πρόεδρο της Γιώργο Περγιάλη, διοργάνωσε πετυχημένα και φέτος βραδιά αγώνων Kick Boxing “Santorini vs Challenger”, το προηγούμενο Σάββατο 13 Οκτωβρίου στο κλειστό του ΔΑΠΠΟΣ που ήταν και ο συνδιοργανωτής του τέταρτου WKF Santorini Cup 4.

 Την παράσταση έκλεψαν οι juniors αθλητές του τοπικού συλλόγου «Κ-Team» Αδαμίδης Βασίλης , Πιτσικάλη Σταυρούλα , Κατσιφής Διαμάντης , Πούτσι Αλέξης και η μικρή Αρίαδνη που έδωσαν πέντε ισάριθμες νίκες στις αναμετρήσεις Σαντορίνη vs Μακρυνεία. Στις πέντε δυνατές αναμετρήσεις που ακολούθησαν είχαμε τις νίκες των Σαντοριναίων αθλητών Οδυσσέα Γιούκα απέναντι στον Πειραιώτη Γιώργο Μπινιάρη και της Εύης Πρέκα απέναντι στην Γιαννιώτισα Ζαχαρούλα Τασιούλα.

 Τις δύο ζώνες του ετήσιου θεσμού «Santorini Champion» κατέκτησαν στις γυναίκες η Αθηναία Αλεξάνδρα Δέδε με νίκη απέναντι στην Μαρία Δανέζη και στους άνδρες ο Ηλιαίος Ανδρέας Σοφιανός απέναντι στον Απόστολο Λέντζα. Στην μονομαχία των γιγάντων και της βαριάς κατηγορίας για την ζώνη του πρωταθλητή Ελλάδας της WKF επικράτησε ο φετινός πρωταθλητής Ευρώπης Δημήτρης Μάλιαρης από την Ηλεία με αντίπαλο τον Λαρισαίο Μιχάλη Καραμουσκέτα.

 Το ΔΑΠΠΟΣ κατακλύστηκε από ενθουσιώδη κόσμο που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της καθιερωμένης βραδιάς, ο δήμαρχος Νικόλαος Ζώρζος απένειμε ζώνες και εύσημα στους διοργανωτές, ενώ ο πρόεδρος του ΔΑΠΠΟΣ Ελευθέριος Τζούρος στήριξε ενεργά μία ακόμη χρονιά τον θεσμό “WKF SANTORINI CUP 4”.

 

 

 

Διαβάστηκε 657 φορές