Σάββατο, 14 Δεκεμβρίου 2019 08:13

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα KICK BOXING 2019 Κύριο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα KICK BOXING 2019Δελτίο Τύπου

Το τριήμερο 6-8 Δεκεμβρίου 2019, έλαβε χώρα στην πόλη του Λουτρακίου και πιο συγκεκριμένα στο Κλειστό Γυμναστήριο Γ. Γαλανόπουλος, το Επίσημο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα KICK BOXING 2019, υπό την αιγίδα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας KICKBOXING, αναγνωρισμένο από τη Γ.Γ.Α. και την Παγκόσμια Ομοσπονδία KICKBOXING W.A.K.O. Το εν λόγω Πρωτάθλημα στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία φιλοξενώντας 2.500 Αθλητές κι Αθλήτριες όλων των ηλικιών. Η διεξαγωγή των αγώνων έγινε σε 11 αγωνιστικούς χώρους όπου εκτυλίχθηκαν και τα 6 αγωνιστικά στυλ του KICK BOXING.

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα KICK BOXING 2019Παρουσία 70 διαιτητών, 223 Συλλόγων από όλη την Ελλάδα, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κύλησε σε γρήγορους ρυθμούς, παρά το μεγάλο όγκο των Αθλητών και των αγώνων. Πιο συγκεκριμένα πάνω από 1.500 Αγώνες διεξήχθησαν το τριήμερο αυτό.

Να σημειώσουμε δε ότι από το εν λόγω Πρωτάθλημα προκύπτει η στελέχωση των Εθνικών ομάδων, τόσο των Παίδων-Εφήβων που θα διεξαχθεί στη Σερβία τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, όσο και των Ανδρών-Γυναικών που θα διεξαχθεί στην Τουρκία τον Νοέμβριο του 2020.

Παρόντες υπήρξαν ο Πρόεδρος της ΠΟΚ Κος Τριανταφύλλου Μιχαήλ κι ο Αντιπρόεδρος Μαυρομάτης Αντώνιος, οι οποίοι από τη μεριά τους φρόντισαν για την ομαλή διεξαγωγή του τόσο μεγάλου σε όγκο Πρωταθλήματος. Ο Δήμος Λουτρακίου συνέβαλε στα μέγιστα για τη σωστή διεξαγωγή των αγώνων. Παρόντες στο πρωτάθλημα ήταν και εκπρόσωποι της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα KICK BOXING 2019

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα KICK BOXING 2019

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα KICK BOXING 2019

 

Διαβάστηκε 640 φορές