Τετάρτη, 05 Αυγούστου 2020 06:31

Οδηγίες λειτουργίας συλλόγων στην Αγγλία λόγω COVID19 από την WAKO GB

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

117194177 3740652615952090 4183134213527490981 nΑνακοίνωση της WAKO GB

Υπό το πρίσμα των τοπικών και περιφερειακών περιορισμών για το COVID-19 που ολοένα και περισσότερο τίθεται σε ισχύ σε όλη την Αγγλία, θα θέλαμε να υπενθυμίσουμε σε όλους τους συλλόγους με άδεια WAKO GB ότι οπουδήποτε οι σύλλογοι επιλέγουν να λειτουργούν, έχουν καθήκον να φροντίζουν τα μέλη τους και πρέπει να τηρούν αρχές της προστασίας της υγείας των ανθρώπων ανά πάσα στιγμή.

Αυτό σημαίνει ότι όλες οι δραστηριότητες, είτε εντός είτε εκτός χώρου εκγύμνασης, πρέπει να λαμβάνουν υπόψη και να συμμορφώνονται με τους τελευταίους κανονισμούς που έχει θέσει η κυβέρνηση σχετικά με την κοινωνική απόσταση και την υγιεινή για τους αθλούμενους. Λάβετε υπόψη ότι η ασφάλιση WAKO GB θα σας καλύψει μόνο εάν συμμορφώνεστε με τις κυβερνητικές οδηγίες.

Προς το παρόν, η κυβέρνηση επέτρεψε να ανοίξουν ξανά τα γυμναστήρια στην Αγγλία. Ειδικά για τα αθλήματα επαφής, η κυβέρνηση συμβουλεύει ότι αυτά δεν θα συνεχιστούν εάν δεν μπορούν να ακολουθηθούν οι κοινωνικές αποστάσεις και οι κυβερνητικές οδηγίες. Επομένως, οι δραστηριότητες του Kickboxing μπορούν να προχωρήσουν μόνο όταν ακολουθείται η κοινωνική απόσταση.

Οι πολιτικές COVID19 της WAKO GB συνεχίζουν να ακολουθούν τις οδηγίες που προέρχονται τόσο από τη βρετανική κυβέρνηση όσο και από την Sport England. Για την αποφυγή οποιασδήποτε αμφιβολίας, υπενθυμίζεται στους συλλόγους WAKO GB ότι επί του παρόντος δεν επιτρέπεται να κάνουν αγώνες. Αυτό θα ακυρώσει την ασφάλειά σας και το πιο σημαντικό θέτει σε κίνδυνο την υγεία και την ασφάλεια των μελών σας, των προπονητών σας και των οικογενειών τους. Σημειώστε ότι τα μέλη του ίδιου γυμναστηρίου μπορούν να εκπαιδεύονται με επαφή.

Ο λόγος για αυτήν την απόφαση πολιτικής οφείλεται στους αυξημένους κινδύνους μετάδοσης του Covid-19, λόγω της εγγύτητας των συμμετεχόντων και της επαφής μεταξύ τους. Είναι μια πολιτική που είναι συνεπής σε όλα τα αθλήματα επαφής που αναγνωρίζονται από την Sport England, όπως το ABA Boxing και το GB Taekwondo και αυτό που πιστεύουμε ότι είναι κατάλληλο για τους κλάδους του kick boxing WAKO.

Γκόρντον Μίτσελ
WAKO GB

Διαβάστηκε 81 φορές