Πέμπτη, 11 Απριλίου 2024 05:31

16 μετάλλια για τον Α.Π.Σ ΑΘΛΟΤΕΧΝΗ ΒΟΛΟΥ σε αγωνιστική ημερίδα Kick Boxing στην Λάρισα

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

αρχείο λήψης 24 Small

Την Κυριακή 7 Απριλίου πραγμστοποιήθηκε αγωνιστική ημερίδα kick boxing στην Λάρισα στο κλειστό γυμναστήριο Βαρέων Αθλημάτων. Ο ΑΠΣ ΑΘΛΟΤΕΧΝΗΣ ΒΟΛΟΥ πήρε μέρος με 13 αθλητές και επέστρεψε με 16 μετάλλια καθως οι 3 αθλητές έπαιξαν σε δυο κατηγορίες. Τους αθλητές συνόδευσαν οι αναγνωρισμένοι προπονητές του συλλόγου Φωτεινή Καραουλάνη και Αντώνιος Βογιαντζής.


αρχείο λήψης 25 Small

Οι αγώνες ήταν για αθλητές από 6 έως και 16 ετών με σκοπό την αγωνιστική εμπειρία , δίνοντας την ευκαιρία στους αθλητές να αποδείξουν ότι με σωστή δουλειά και προπονηση μπορουν να εξελιχθούν. .

Οι αθλητές του ΑΠΣ ΑΘΛΟΤΕΧΝΗ ΒΟΛΟΥ επέδειξαν μαχητικότητα,ήθος, πνεύμα και ευγενή άμυλα καταφέρνοντας να δώσουν δυνατούς και θεαματικούς αγώνες υπο την καθοδήγηση των προπονητών Καραουλάνη Φωτεινής και Βογιαντζή Αντώνιο. Αξιζει να σημειωθεί πως όλοι οι αθλητές έπαιρναν μέρος πρώτη φορά σε αγώνες.

Επίσης ο shihan Αντώνης Βογιαντζής ως αναγνωρισμένος διαιτητής απο το σώμα διαιτητών στο shidokan είχε ενεργό συμμετοχή ως διαιτητής καθόλη την διάρκεια των αγώνων γεγονός που τιμά και τον σύλλογό μας!
.
Οι αθλητές που συμμετείχαν και έφεραν μετάλλια πίσω στον σύλλογο είναι :
1. Γκαιντατζούδης Στάθης
2. Καλιατζόγλου Κωνσταντίνος
3. Μακλόγλου Μελίνα
4.. Νανόπουλος Γεώργιος
5. Λαγός Κωνσταντίνος
6. Λίτσας Παναγιώτης
7. Παρασκευόπουλος Γιάννης
8. Παπαγιάννης Στέργιος
9. Πετσια Ειρήνη
10.Τάτση Αννα Μαρία
11. Τάτση Ναταλία
12. Τσιώλης Γιώργος
13. Χαλαστάρας Απόστολος.

Ο πρόεδρος, το ΔΣ και τα μέλη του συλλόγου συγχαιρουν προπονητές και αθλητές για την επιτυχία τους!!! Συγχαρητήρια σε όλους!!!

ΑΠΣ ΑΘΛΟΤΕΧΝΗ ΒΟΛΟΥ

Διαβάστηκε 587 φορές