Πέμπτη, 09 Ιουνίου 2022 15:53

Χάλκινος Βαλκανιονίκης ο Γκοντόπουλος Μιχαήλ στο 26ο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Καράτε

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

kyok9622Δελτίο τύπου

 Το πρωί της Δευτέρας 6 Ιουνίου επέστρεψε η Εθνική Ομάδα του Καράτε με τον χάλκινο βαλκανιονίκη Γκοντόπουλο Μιχαήλ του Συλλόγου Παραδοσιακού Καράτε Αργίας «Ο ΜΑΧΗΤΗΣ» από το 26ο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Αγώνων Καράτε Παίδων-Κορασίδων,Ανδρών-Γυναικών και Βετεράνων 2022.

kyok1Το πρωτάθλημα πραγματοποιήθηκε στις 3-5 Ιουνίου στο Βελιγράδι της Σερβίας, που διοργάνωσε η Σερβική Ομοσπονδία Καράτε υπό την αιγίδα της Βαλκανικής Ομοσπονδίας Καράτε, με την συμμετοχή 1200 αθλητών από 10 χώρες . Η Ελλάδα και η Ελληνική Αποστολή κατέκτησε την τέταρτη θέση στην γενική κατάταξη μεταλλίων με 25 μετάλλια (8 Χρυσά - 6 Ασημένια - 11 Χάλκινα).

 Ο Σύλλογος «Ο ΜΑΧΗΤΗΣ»συμμετείχε με (2) αθλητές καθώς και με σύνοδο τον λπεριφερειακό ομοσπονδιακό προπονητή Κρίσιλα Ιωάννη.

Συγκεκριμένα ο Γκοντόπουλος Μιχάλης κατέκτησε το χάλκινο στην κατηγορία Κούμιτε Παίδων 11 ετών -40 κιλά,στην παρθενική του εμφάνιση με την Εθνική Ομάδα σε διεθνή διοργάνωση. Ο αθλητής του συλλόγου «Ο ΜΑΧΗΤΗΣ» επικράτησε στον πρώτο αγώνα 4-0 του Κροάτη αθλητή,στην συνέχεια νίκησε 1-0 τον αθλητή από την Βόρεια Μακεδονία.Στο τρίτο αγώνα επιβλήθηκε 3-0 έναντι του Βόσνιου αθλητή όπου στον ημιτελικό παρότι ήρθε ισόπαλο το σκορ 1-1 ηττήθηκε στα τελευταία δευτερόλεπτα λόγω ποινών από τον Κροάτη πρωταθλητή. Στο τελικό για την τρίτη θέση νίκησε με 4-0 τον αντίπαλο του από την Βοσνία κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο.

 Ο δεύτερος αθλητής του συλλόγου μας Αρέθας Κωνσταντίνος που συμμετείχε και αυτός για πρώτη του φορά με τα γαλανόλευκα χρώματα κατάφερε να αποκομίσει πολύτιμες αγωνίστηκες εμπειρίες.Στον πρώτο του αγώνα με τον Κροάτη αθλητή ηττήθηκε 0-1 όπου ο αντίπαλος του φτάνοντας στο ημιτελικό δεν κατάφερε να τον τραβήξει στην διαδικασία ρεπασάζ για να διεκδικήσει και αυτός την τρίτη θέση.

 Το κοουτσάρισμα ανέλαβε αποκλειστικά ο πτυχιούχος Α’ κατηγορίας καράτε και ομοσπονδιακός περιφερειακός προπονητής Κρίσιλας Ιωάννης ο οποιος προετοιμάζει όλο αυτό τον διάστημα την αγωνιστική ομάδα του συλλόγου.

 Το Δ.Σ. και ο διευθύνων προπονητής του συλλόγου «Ο ΜΑΧΗΤΗΣ» συγχαίρουν τους δυο αθλητές καθώς και τα υπόλοιπα παιδιά της Εθνικής Ομάδας για τις επιτυχίες τους καθώς ευχαριστούν τους γονείς των δύο αθλητών που συνόδεψαν και στήριξαν την ομάδα στους αγώνες.

Διαβάστηκε 72 φορές